14,2 °C
LANDMEETKUNDIGE

Organisatie:

Functie:

Landmeetkundige

Plaats:

Buitenpost

Omschrijving:

De Friese gemeenten Achtkarspelen (8K) en Tytsjerksteradiel (TD) werken samen in een organisatie:

8KTD. Deze werkorganisatie is verantwoordelijk voor de uitvoerende en dienstverlenende taken van

beide gemeenten. Een betrokken en informele organisatie die inspeelt op de "mienskip" (lokale samenleving) en op elkaar. Een organisatie waar nuchtere mensen werken met hart voor de zaak en er korte lijnen zijn richting bestuur en management. We zijn ambitieus en staan voor uitdagende opga-ven. De gemeenten hebben samen zo'n 60.000 inwoners en tellen ruim 600 werknemers. Dedienstverlening vindt plaats vanuit de gemeentehuizen in Buitenpost en Burgum. De kernwaarden zijn: plezier, mens centraal, samenwerken, verantwoordelijk en betrouwbaar.

Binnen het team Informatisering en Automatisering zijn we op zoek naar een:

(Junior) Landmeetkundige (32 - 36 uren per week)

Wat is de uitdaging?

De landmeetkundigen werken nauw samen met de medewerkers van Basisregistraties, Beheer Openbare Ruimte en Vergunningen. Vanwege het vertrek van een collega zoeken we een leergierige en enthousiaste (junior) landmeetkundige.

In deze functie krijg je alle kans om je (verder) te ontwikkelen als landmeetkundige. Zowel in het veld bij het uitvoeren van diverse landmeetkundige metingen, als bij de registratie ervan in onze basisregistraties.

Je gaat:

  • Topografische gegevens inwinnen met behulp van GPS  ten behoeve van de basisregistraties BGT en BAG;
  • Kadastrale grenzen uitzetten en inmeten;
  • Nieuwe werken uitzetten, metingen verrichten en controles uitvoeren op het terrein van onze collega's van Civiel Techniek, Beheer Openbare Ruimte en Vergunningen;
  • Meetgegevens verwerken in de basisregistraties BGT en BAG;
  • Topografische gegevens ontsluiten uit de diverse GEO-registraties en zorgen voor koppelingen met de basisregistraties BGT en BAG;
  • Meetgegevens van kadastrale grenzen leveren aan het Kadaster ten behoeve van de Basisregistratie Kadaster (BRK).

Wie ben jij?

Onze voorkeur gaat uit naar een collega die een Mbo-opleiding (met specialisatie) landmeetkunde/ Geodesie, Civiele Techniek of vergelijkbaar heeft gevolgd. Het werken met GPS/Totalstation kent voor jou geen geheimen. En ook heb je ervaring met het werken met een CAD-systeem (Microstation).

Ook als je (assistent) landmeter bent, of (assistent) uitvoerder en je de ambitie hebt om te groeien in de functie van zelfstandig landmeter, ontvangen we graag je sollicitatie. De juiste vooropleiding en ervaring als landmeetkundige zijn pre’s. Net zo goed belangrijk zijn jouw leergierigheid, affiniteit met dit werkveld, zelfstandigheid en nauwkeurigheid. Daarom staan wij ook open voor junior kandidaten die ambitieus aan de slag willen met deze gevarieerde functie. Maak je dit profiel compleet met een gestructureerde manier van werken, ben je analytisch en ook initiatiefrijk? Heb je een positieve houding ten opzichte van de Friese taal (passieve beheersing van de Friese taal is een pre)? En beschik je tenslotte over Rijbewijs B en een eigen auto? Dan ontvangen we graag jouw brief en CV.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een gevarieerde functie in een enthousiast en loyaal team, met standplaats Buitenpost. Je bent wisselend op de gemeentehuizen in Burgum en Buitenpost aan het werk. 

Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar, met uitzicht op een overeenkomst voor onbe-paalde tijd bij goed functioneren. Het salaris bedraagt minimaal €2484,- en maximaal €3591,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (functieschaal 8, CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties). Voldoe je (nog) niet volledig aan het gewenste profiel dan kan er sprake zijn van plaatsing in een aan-loopschaal. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, waaronder het Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van het brutosalaris. In dit budget is onder andere de vakantietoeslag, de eindejaarsuitkering en de levensloopbijdrage opgenomen. Daarnaast neem je deel aan de pensioenregeling bij het ABP.

Ben je enthousiast?

Stuur dan uiterlijk 4 juli a.s. jouw motivatie en cv naar sollicitaties.044543@werkeninfriesland.nl. De gesprekken vinden plaats op 8 juli a.s., we vragen je hier rekening mee te houden.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Annet Sijbesma, teamleider Informatisering en Automatisering via telefoonnummer 0511-460764. Voor andere vragen zijn Tjitske Visser en Jeannette Dolstra, HR-medewerkers, bereikbaar via infoHRM@t-diel.nl. 

Wanneer hier aanleiding toe is, kunnen we je vragen deel te nemen aan een assessment. 

Ten slotte kan het zijn dat we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je vragen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, delen wel.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

21-07-21 - Friesland

Calculator

21-07-21 - Drachten

Heftruckchauffeur

16-07-21 - Leeuwarden

Energie adviseur

16-07-21 - Groningen

Testmedewerker

13-07-21 - Leeuwarden

Promotiemedewerker

01-07-21 - Kollum

Horeca medewerker

01-07-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

30-06-21 - Drachten

Servicedesk medewerker

29-06-21 - Lemmer

Horeca medewerker

29-06-21 - Joure

Animatie medewerker

29-06-21 - Joure

Horeca medewerker

28-06-21 - Drachten

Barmedewerker

24-06-21 - Heerenveen

Voorbewerker

22-06-21 - Buitenpost

Landmeetkundige

22-06-21 - Heerenveen

Automonteur

21-06-21 - Drachten

Horeca medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.