15,3 °C
VOORBEWERKER

Organisatie:

Functie:

Voorbewerker

Plaats:

Heerenveen

Omschrijving:

Heb jij ervaring als voorbewerker voor schadeherstel en wil je graag aan luxe auto's werken? Houd je van afwisseling in je werkzaamheden en werk je graag in een leuk team waar vakwerk en gezelligheid hand in hand gaan? Laat dan maar snel van je horen! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Heerenveen zijn wij namelijk op zoek naar een zorgvuldige nieuwe medewerker die het team wil komen versterken.

Wat ga je doen?

Elke ochtend bespreek je met jouw collega's aan welke auto's er die dag gewerkt gaat worden. Wanneer de planning duidelijk is, gaan jullie aan de slag om elke (beschadigde) wagen er weer tiptop uit te laten zien. Als voorbewerker maak je de auto's helemaal klaar om gespoten te kunnen worden. Je schuurt en plamuurt de beschadigde oppervlakken zorgvuldig, plakt alles netjes af en brengt een strakke laag grondverf aan. Hierdoor kan de spuiter goed zijn werk doen en staat de auto in een mum van tijd weer strak in de lak. Samen met de plaatwerkers en de spuiter zorg je er zo voor dat de auto's van de klanten er weer als nieuw uitzien en de schade niet meer terug te vinden is. De klanten gaan dan ook niet voor niets zo tevreden naar huis!

Wat krijg je?

  • Een functie voor 40 uur per week;
  • De mogelijkheid om te werken met luxe auto's en cursussen te volgen;
  • Bij wederzijds goed bevallen kans op een vaste aanstelling;
  • Salaris op basis van de cao klein metaal (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Een hecht team met leuke collega's.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een diploma autospuiter 2 of 3, of beschikt over relevante werkervaring;
  • Je bent collegiaal en klantvriendelijk;
  • Je gaat netjes en zorgvuldig te werk;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Waar kom je te werken?

Het autoschadebedrijf waar wij een voorbewerker voor zoeken, is gevestigd in de omgeving van Heerenveen. Deze opdrachtgever heeft contracten met uiteenlopende (luxe) autodealers en verzekeraars, waardoor je aan zeer verschillende auto's werkt. Het bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap en uitstekende service. Je komt hier te werken in een hecht team waar een goed gevoel voor humor erg belangrijk is.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).


Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij de voorbewerker die helemaal in dit plaatje past? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

21-07-21 - Friesland

Calculator

21-07-21 - Drachten

Heftruckchauffeur

16-07-21 - Leeuwarden

Energie adviseur

16-07-21 - Groningen

Testmedewerker

13-07-21 - Leeuwarden

Promotiemedewerker

01-07-21 - Kollum

Horeca medewerker

01-07-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

30-06-21 - Drachten

Servicedesk medewerker

29-06-21 - Lemmer

Horeca medewerker

29-06-21 - Joure

Animatie medewerker

29-06-21 - Joure

Horeca medewerker

28-06-21 - Drachten

Barmedewerker

24-06-21 - Heerenveen

Voorbewerker

22-06-21 - Buitenpost

Landmeetkundige

22-06-21 - Heerenveen

Automonteur

21-06-21 - Drachten

Horeca medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.