15 °C
BARMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Barmedewerker

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Bar zoekt vrouw (of man)! Houd jij van gezelligheid en lijkt het je leuk om parttime achter de bar te werken? Kun je goed schakelen en maak je makkelijk een praatje? Voor een dorpscafé in de omgeving van Drachten zoeken wij een enthousiaste, spontane barman- of vrouw. Schenk jij hier binnenkort de glazen vol?

Wat ga je doen?

Als barmedewerker zorgt jij ervoor dat alles in het café soepel verloopt en de sfeer er goed in blijft.  Door jou voelen de klanten zich goed op hun gemak en krijgt iedereen de juiste drankjes. Ook serveer en bereid je af en toe kleine maaltijden. De vaste klanten ken je natuurlijk al snel bij naam en je maakt tussendoor graag even een praatje. Je houdt goed overzicht en reageert snel. Je rekent de bestellingen af aan de kassa en houdt de kassa-administratie bij. In het café worden regelmatig leuke avonden georganiseerd, zoals bingo's en klaverjasavonden, en van de biljarttafels wordt goed gebruik gemaakt.

Wat krijg je?

  • Een parttimebaan voor circa 24 uren per week;
  • Een marktconform salaris op basis van de horeca cao;
  • Een fijne werksfeer met leuke collega's;
  • Elke woensdag jouw salaris uitbetaald;
  • Een flexibel werkrooster.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent klantgericht en communiceert makkelijk;
  • Je kunt goed omgaan met hectiek en bent stressbestendig;
  • Je bent beschikbaar op vrijdagen, zaterdagen en zondagen;
  • Je bent minimaal 21 jaar i.v.m. het schenken van alcohol;
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto, scooter, fiets).

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een horecagelegenheid in de omgeving van Drachten. Dit buurtcafé staat bekend om zijn gastvrijheid en goede service. Er hangt altijd een fijne sfeer en het café heeft de nodige vaste gasten. Het café heeft een aparte zaal die verhuurd wordt aan partijen. Indien nodig spring je hier ook bij.

Waarom @Work?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

21-07-21 - Friesland

Calculator

21-07-21 - Drachten

Heftruckchauffeur

16-07-21 - Leeuwarden

Energie adviseur

16-07-21 - Groningen

Testmedewerker

13-07-21 - Leeuwarden

Promotiemedewerker

01-07-21 - Kollum

Horeca medewerker

01-07-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

30-06-21 - Drachten

Servicedesk medewerker

29-06-21 - Lemmer

Horeca medewerker

29-06-21 - Joure

Animatie medewerker

29-06-21 - Joure

Horeca medewerker

28-06-21 - Drachten

Barmedewerker

24-06-21 - Heerenveen

Voorbewerker

22-06-21 - Buitenpost

Landmeetkundige

22-06-21 - Heerenveen

Automonteur

21-06-21 - Drachten

Horeca medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.