14,2 °C
HORECA MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Horeca medewerker

Plaats:

Joure

Omschrijving:

Lijkt het jou leuk om parttime in de horeca te werken bij een gezellige sportaccommodatie? Kun je goed schakelen en werk je graag in een energieke werkomgeving? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Joure zijn wij op zoek naar een energieke allround horecamedewerker! In deze functie draai je bardiensten, bedien je de gasten en bereid je diverse hapjes en drankjes. Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Als allround horecamedewerker bij deze opdrachtgever heb je een leuke, afwisselende functie. Je gaat aan de slag met het verkopen en bereiden van snacks, broodjes, ijs, koffie en andere hapjes en drankjes in de horeca van het bedrijf. Je neemt de bestellingen van gasten op, maakt deze klaar en rekent vervolgens af. Bestellingen die niet direct klaar zijn serveer je later uit aan de juiste tafels. Ook zorg je ervoor dat de horeca er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Je werkrooster is flexibel en de planning wordt in overleg opgesteld. Het bedrijf is voornamelijk overdag open (tot uiterlijk 21.00 uur), waardoor je niet tot 's avonds laat hoeft te werken.

Wat krijg je?

  • Een parttime- of bijbaan die bijvoorbeeld goed te combineren is met een studie of opleiding;
  • Een informele en hechte bedrijfscultuur;
  • Een fijne werksfeer met leuke collega's;
  • Een flexibel werkrooster;
  • Elke woensdag jouw salaris uitbetaald;
  • Je mag kosteloos gebruik maken van de faciliteiten.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in overleg flexibel inzetbaar;
  • Je kunt goed omgaan met hectiek en bent stressbestendig;
  • Ervaring in de horeca is een pré maar zeker niet vereist;
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto, scooter, fiets).

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een sportaccommodatie in de omgeving van Joure. Gasten kunnen hier terecht om te sporten en ontspannen. Het bedrijf wordt goed bezocht en er hangt altijd een fijne, energieke sfeer. In de horecagelegenheid kunnen gasten gedurende de dag terecht voor een grote selectie snacks, hapjes en drankjes.

Waarom @Work?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

21-07-21 - Friesland

Calculator

21-07-21 - Drachten

Heftruckchauffeur

16-07-21 - Leeuwarden

Energie adviseur

16-07-21 - Groningen

Testmedewerker

13-07-21 - Leeuwarden

Promotiemedewerker

01-07-21 - Kollum

Horeca medewerker

01-07-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

30-06-21 - Drachten

Servicedesk medewerker

29-06-21 - Lemmer

Horeca medewerker

29-06-21 - Joure

Animatie medewerker

29-06-21 - Joure

Horeca medewerker

28-06-21 - Drachten

Barmedewerker

24-06-21 - Heerenveen

Voorbewerker

22-06-21 - Buitenpost

Landmeetkundige

22-06-21 - Heerenveen

Automonteur

21-06-21 - Drachten

Horeca medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.