14,2 °C
HORECA MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Horeca medewerker

Plaats:

Lemmer

Omschrijving:

Zie jij een (bij)baan bij een gezellig restaurant in de buurt van Lemmer helemaal zitten? Wil je graag aan de slag in de bediening of past het werk in de keuken beter bij jou? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste keuken- en bedieningsmedewerkers. Of je nu fulltime, parttime of alleen in de vakantie aan het werk wilt: wij horen graag van je!

Wat ga je doen?

Bij dit restaurant ga je, afhankelijk van jouw voorkeur, aan het werk in de bediening of in de keuken. Ervaring met deze werkzaamheden is niet vereist, als je deze maar graag wilt leren. Als gecertificeerd leermeester brengt de opdrachtgever jou graag de kneepjes van het vak bij.

Als bedieningsmedewerker maak je een praatje met de gasten op het terras of restaurant, neem je bestellingen op en geef je deze door aan de keuken en/of bar. De bestellingen die gereed zijn neem je mee en serveer je uit bij de juiste tafels. Ondertussen houd je de tafels goed in de gaten om tijdig de gasten op tijd van een nieuw drankje te voorzien of bijvoorbeeld de borden af te ruimen.

Werk je in de keuken, dan ga je aan de slag met het klaarmaken van de gerechten. Deze zijn al grotendeels bereid, dus je bent voornamelijk bezig met het warm maken en opmaken van de gerechten. Je zorgt dat alles mooi op de borden ligt en brengt de finishing touches aan. Daarnaast doe je wat kleinere bereidingen. Wanneer de borden klaar zijn, geef je deze mee aan het bedienend personeel.

Wat krijg je?

  • Een leuke fulltime-, parttime- of vakantiebaan;  
  • Een marktconform salaris op basis van de horeca-cao;
  • Een fijne werksfeer met leuke collega's;
  • Elke woensdag jouw salaris uitbetaald;
  • Een flexibel werkrooster.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent klantgericht en communiceert makkelijk;
  • Je kunt goed omgaan met hectiek en bent stressbestendig;
  • Je hebt affiniteit met de horeca en wilt graag leren;
  • Je bent beschikbaar in de avonduren en in het weekend;
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto, scooter, fiets).

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een sfeervol restaurant in de omgeving van Lemmer. Deze horecagelegenheid is een echte familiezaak en wordt gerund door moeder en zoon. Het restaurant serveert gerechten uit verschillende keukens waardoor er voor iedereen wel wat lekkers op de kaart staat. Bij het bedrijf hangt een fijne, informele werksfeer en werkdagen worden gezellig met z'n allen afgesloten.

Waarom @Work?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

21-07-21 - Friesland

Calculator

21-07-21 - Drachten

Heftruckchauffeur

16-07-21 - Leeuwarden

Energie adviseur

16-07-21 - Groningen

Testmedewerker

13-07-21 - Leeuwarden

Promotiemedewerker

01-07-21 - Kollum

Horeca medewerker

01-07-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

30-06-21 - Drachten

Servicedesk medewerker

29-06-21 - Lemmer

Horeca medewerker

29-06-21 - Joure

Animatie medewerker

29-06-21 - Joure

Horeca medewerker

28-06-21 - Drachten

Barmedewerker

24-06-21 - Heerenveen

Voorbewerker

22-06-21 - Buitenpost

Landmeetkundige

22-06-21 - Heerenveen

Automonteur

21-06-21 - Drachten

Horeca medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.