17,4 °C
SCHOONMAAKMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Schoonmaakmedewerker

Plaats:

Lemmer

Omschrijving:

Ben jij op zoek naar een parttimebaan voor in de ochtenduren? Lijkt het je leuk om de schoonmaakwerkzaamheden in een restaurant op je te nemen en de ruimte klaar te maken voor nieuwe klanten? Dan horen we graag van je. Een gezellig restaurant in de omgeving van Lemmer kan jouw hulp namelijk goed gebruiken!

Wat ga je doen?

Als schoonmaakmedewerker zorg jij ervoor dat het restaurant er elke dag spik en span uitziet. Je maakt de restaurantruimte, toiletten en het meubilair netjes schoon en zorgt ervoor dat alles op z'n plek staat. Daarnaast voer je wat voorbereidende werkzaamheden uit. Zo dek je te tafels in en zet je voldoende kopjes en dergelijke klaar.

Je werktijden zijn van 08:00-12:00 uur, waardoor deze functie bijvoorbeeld goed te combineren is met andere werkzaamheden of schoolgaande kinderen. Het restaurant is 6 dagen per week geopend (dinsdag gesloten). Het zou mooi zijn als je alle dagen beschikbaar bent, maar we horen ook graag van je als je een deel van deze dagen beschikbaar bent.

Wat krijg je?

  • Een leuke parttimebaan; 
  • Salaris op basis van het horeca-cao;
  • Een fijne, informele werkomgeving;
  • Elke woensdag jouw salaris uitbetaald;
  • Een flexibel werkrooster.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt enige ervaring met schoonmaakwerkzaamheden;
  • Je kunt goed zelfstandig aan de slag;
  • Je gaat nauwkeurig te werk;
  • Je beschikt over eigen vervoer (auto, scooter, fiets).

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een sfeervol restaurant in de omgeving van Lemmer. Deze horecagelegenheid is een echte familiezaak en wordt gerund door moeder en zoon. Het restaurant serveert gerechten uit verschillende keukens waardoor er voor iedereen wel wat lekkers op de kaart staat. Bij het bedrijf hangt een fijne, informele werksfeer en werkdagen worden gezellig met z'n allen afgesloten.

Waarom @Work?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

21-07-21 - Friesland

Calculator

21-07-21 - Drachten

Heftruckchauffeur

16-07-21 - Leeuwarden

Energie adviseur

16-07-21 - Groningen

Testmedewerker

13-07-21 - Leeuwarden

Promotiemedewerker

01-07-21 - Kollum

Horeca medewerker

01-07-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

30-06-21 - Drachten

Servicedesk medewerker

29-06-21 - Lemmer

Horeca medewerker

29-06-21 - Joure

Animatie medewerker

29-06-21 - Joure

Horeca medewerker

28-06-21 - Drachten

Barmedewerker

24-06-21 - Heerenveen

Voorbewerker

22-06-21 - Buitenpost

Landmeetkundige

22-06-21 - Heerenveen

Automonteur

21-06-21 - Drachten

Horeca medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.