17,6 °C
PROMOTIEMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Promotiemedewerker

Plaats:

Leeuwarden

Omschrijving:

Op zoek naar een baan waarbij jij zelf je werkdagen bepaalt? Als promotiemedewerker geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent! Ga jij makkelijk met anderen in gesprek en lijkt het je leuk om voor verschillende opdrachtgevers te werken? Werk je daarnaast graag in de buitenlucht? Dan is dit echt een baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als promotiemedewerker ga je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers. Zo werk je de ene dag voor een dagblad en de volgende keer voor een goed doel of een loterij. Dit doe je op verschillende locaties in Noord-Nederland, bijvoorbeeld bij evenementen, op markten of in winkelcentra. Hier spreek je namens de opdrachtgever waar je die dag voor werkt voorbijgangers aan en ga je in gesprek over het product/de dienst van de opdrachtgever. Tijdens het gesprek leg je goed de mogelijkheden en voordelen uit en probeer je die persoon te enthousiasmeren om bijvoorbeeld abonnee te worden. Je spreekt met zeer verschillende mensen, waar je werk heel dynamisch maakt.

Je bepaalt zelf op welke dagen je werkt, een superflexibele baan dus! Je werktijden staan wel vast; je werkt van 09.00 uur tot 17.00 uur. Je vertrekt vanuit Leeuwarden of Groningen naar locatie, dit is afhankelijk van je eigen voorkeur. 

Wat krijg je?

  • Aantrekkelijke bonussen die flink op kunnen lopen (je verdient gemiddeld €100 per dag);
  • Een team met leuke collega's;
  • Een flexibele baan waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoeveel dagen je werkt;
  • Een reiskostenvergoeding vanaf Groningen/Leeuwarden naar je werkplek voor die dag.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent representatief; jij bent namelijk het visitekaartje van onze opdrachtgever;
  • Je bent in de gelegenheid om in Leeuwarden of Groningen te komen;
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Waar kom je te werken?
Je gaat aan de slag bij een promotiebedrijf dat gespecialiseerd is in promotie en sales op locatie. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen, waaronder in Leeuwaren en Groningen. Vanuit één van deze vestigingen werk je voor diverse opdrachtgevers en vertrek je naar verschillende locaties in Noord-Nederland. Samen met het team van gezellige, sociale collega's maken jullie er elke dag weer een feestje van.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

21-07-21 - Friesland

Calculator

21-07-21 - Drachten

Heftruckchauffeur

16-07-21 - Leeuwarden

Energie adviseur

16-07-21 - Groningen

Testmedewerker

13-07-21 - Leeuwarden

Promotiemedewerker

01-07-21 - Kollum

Horeca medewerker

01-07-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

30-06-21 - Drachten

Servicedesk medewerker

29-06-21 - Lemmer

Horeca medewerker

29-06-21 - Joure

Animatie medewerker

29-06-21 - Joure

Horeca medewerker

28-06-21 - Drachten

Barmedewerker

24-06-21 - Heerenveen

Voorbewerker

22-06-21 - Buitenpost

Landmeetkundige

22-06-21 - Heerenveen

Automonteur

21-06-21 - Drachten

Horeca medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.