17,3 °C
TESTMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Testmedewerker

Plaats:

Groningen

Omschrijving:

Wil jij jouw steentje bijdragen in de strijd tegen corona? Als testmedewerker bij deze commerciële testlocatie neem je testen af en zorg je ervoor dat mensen binnen een kwartier de uitslag hebben. Omdat je eerst een goede cursus krijgt, is een achtergrond in de zorg bovendien geen verplichting. Kan iedereen voor een test binnenkort bij jou terecht?

Wat ga je doen

Als testmedewerker ben je verantwoordelijk voor het afnemen van onder andere Antigeen en PCR-test. Je neemt de test af door een wattenstaafje in de neusholte van desbetreffende persoon in te brengen. Het verkregen materiaal wordt in een afgesloten buisje bewaard, waarmee vervolgens getest kan worden of iemand besmet is of niet. De uitslag verwerk je vervolgens in het systeem. Door deze gestroomlijnde manier van testen kan elke persoon binnen 15 minuten op de hoogte gesteld worden van de uitslag.

Voordat je aan de slag gaat met testen, volg je een cursus waarin je alles leert om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Wat krijg je?

  • Een baan waarmee je een bijdrage levert in de strijd tegen corona;
  • Een parttime- of fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw eigen wensen;
  • Een bruto uurloon van €12,50 -€15,00, afhankelijk van relevante werkervaring;
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in de zorg.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent minimaal 16 uren per week beschikbaar;
  • Je hebt beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré;
  • Een achtergrond in de zorg is handig maar geen vereiste.

Waar kom je te werken

Je gaat aan het werk bij een commerciële testlocatie in de omgeving van Groningen. Hier worden dagelijks doorlopend verschillende soorten testen afgenomen (waaronder de bekende PCR-test) om besmetting met het coronavirus vast te stellen. Bij deze testlocatie is de uitslag binnen 15 minuten bekend, waardoor men snel duidelijkheid heeft. Het testbewijs is tevens te gebruiken voor toegang tot bepaalde locaties en om internationaal te reizen.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij de tester die helemaal in dit plaatje past? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

21-07-21 - Friesland

Calculator

21-07-21 - Drachten

Heftruckchauffeur

16-07-21 - Leeuwarden

Energie adviseur

16-07-21 - Groningen

Testmedewerker

13-07-21 - Leeuwarden

Promotiemedewerker

01-07-21 - Kollum

Horeca medewerker

01-07-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

30-06-21 - Drachten

Servicedesk medewerker

29-06-21 - Lemmer

Horeca medewerker

29-06-21 - Joure

Animatie medewerker

29-06-21 - Joure

Horeca medewerker

28-06-21 - Drachten

Barmedewerker

24-06-21 - Heerenveen

Voorbewerker

22-06-21 - Buitenpost

Landmeetkundige

22-06-21 - Heerenveen

Automonteur

21-06-21 - Drachten

Horeca medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.