17,4 °C
HEFTRUCKCHAUFFEUR

Organisatie:

Functie:

Heftruckchauffeur

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Op zoek naar een baan als heftruckchauffeur en lijkt het je leuk om afwisselend ook in het magazijn te werken? Voel jij je thuis in een omgeving met bouwmaterialen, apparatuur en gereedschap en wil je graag fulltime aan de slag? Lees dan snel verder, want voor onze opdrachtgever in de omgeving van Drachten zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als heftruckchauffeur zorg jij ervoor dat alle materialen op de juiste plek liggen. Je brengt binnengekomen materialen naar de juiste plek, zoekt orders bij elkaar en zet deze klaar om afgehaald of verstuurd te worden. Verder zorg jij er samen met jouw collega's voor dat het magazijn goed bevoorraad is en te allen tijde netjes en overzichtelijk is. Een reach- en heftruckcertificaat is voor deze werkzaamheden een vereiste.

Wat krijg je?

  • Een leuke fulltimebaan voor langere tijd;
  • Een uitdagende werkomgeving met leuke collega's;
  • Personeelskorting bij het bedrijf waar je gaat werken;
  • Wekelijks op woensdag je loon uitbetaald;
  • Een reiskostenvergoeding.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een reach- en heftruckcertifciaat;
  • Je hebt werkervaring in een soort gelijke functie;
  • Je bent bereid om af en toe op zaterdag te werken; 
  • Enige affiniteit met bouwmaterialen is een pré.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een bedrijf in de omgeving van Drachten dat een groot assortiment aan bouwmaterialen, apparatuur en gereedschap verkoopt. Het bedrijf wordt veel bezocht door zowel particuliere als zakelijke klanten, die veel waarde hechten aan het deskundige advies dat zij hier kunnen krijgen. Zo komen er bijvoorbeeld vaak kleinere aannemers en klus- en bouwbedrijven materialen inkopen bij het bedrijf. De communicatielijnen zijn bij deze opdrachtgever kort, zowel binnen de organisatie als met de klanten, en er heerst een prettige werksfeer.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij deze baan als heftruckchauffeur helemaal zitten? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

21-07-21 - Friesland

Calculator

21-07-21 - Drachten

Heftruckchauffeur

16-07-21 - Leeuwarden

Energie adviseur

16-07-21 - Groningen

Testmedewerker

13-07-21 - Leeuwarden

Promotiemedewerker

01-07-21 - Kollum

Horeca medewerker

01-07-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

30-06-21 - Drachten

Servicedesk medewerker

29-06-21 - Lemmer

Horeca medewerker

29-06-21 - Joure

Animatie medewerker

29-06-21 - Joure

Horeca medewerker

28-06-21 - Drachten

Barmedewerker

24-06-21 - Heerenveen

Voorbewerker

22-06-21 - Buitenpost

Landmeetkundige

22-06-21 - Heerenveen

Automonteur

21-06-21 - Drachten

Horeca medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.