14,2 °C
PERSONEEL COöRDINATOR

Organisatie:

Functie:

Personeel Coördinator

Plaats:

Lauwersoog

Omschrijving:

Zorg jij er graag voor dat alles goed geregeld is en heb je ervaring in de productiesector? Misschien is deze functie van personeel coördinator dan wel iets voor jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor een goede inzet van het personeel. Hiervoor houd je je voornamelijk bezig met plan- en controlewerkzaamheden. Ga jij er straks voor zorgen dat alles op rolletjes loopt? 

Wat ga je doen?

Als personeelscoördinator zorg jij ervoor dat alles rond de inzet van het personeel goed geregeld is. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het plannen en controleren van de bezetting. Je controleert de urenregistratie en houd je in de gaten of dit overeenkomt met de geplande bezetting. Verder behoort ook het inplannen van vakantiekrachten en uitzendkrachten tot jouw takenpakket en draag je zorg voor de handhaving van het bedrijfsreglement. Naast deze werkzaamheden heb je een portiers functie en ben je regelmatig aanwezig op de productievloer zodat het overleg met de productiechefs optimaal verloopt.

Na een gedegen inwerkperiode vorm je een team samen met de andere personeelscoördinatoren. Binnen dit team werken jullie met een 2 ploegensysteem (ochtend, middag), waardoor je wisselende diensten werkt.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende, verantwoordelijke fulltimebaan in de productiesector;
  • Uurloon tussen de €12,83 en €15,63 bruto per uur;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Wekelijks op woensdag jouw salaris uitbetaald;
  • Een dynamische werkomgeving met gezellige collega's.  

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt ervaring in de productie en bent bekend met productieprocessen;
  • Je bent communicatief vaardig en kunt je zowel schriftelijk als mondeling goed kenbaar maken;
  • Je bent bereid om in wisselende diensten te werken;
  • Je kunt goed zelfstandig uit de voeten en gaat nauwkeurig te werk.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een grote, snelgroeiende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Jij gaat aan de slag bij de hoofdvestging in Lauwersoog/Zoutkamp. Deze hoofdvestiging bestaat uit zowel een groot kantorenpand als productiehallen waar de etenswaren geproduceerd worden. De productie is hier onderverdeeld in de afdelingen Expedition, Preparing en Packaging. Hier zijn dagelijks meer dan 400 medewerkers aan het werk.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is deze functie echt iets voor jou? Reageer dan snel via de solliciteer button. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

21-07-21 - Friesland

Calculator

21-07-21 - Drachten

Heftruckchauffeur

16-07-21 - Leeuwarden

Energie adviseur

16-07-21 - Groningen

Testmedewerker

13-07-21 - Leeuwarden

Promotiemedewerker

01-07-21 - Kollum

Horeca medewerker

01-07-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

30-06-21 - Drachten

Servicedesk medewerker

29-06-21 - Lemmer

Horeca medewerker

29-06-21 - Joure

Animatie medewerker

29-06-21 - Joure

Horeca medewerker

28-06-21 - Drachten

Barmedewerker

24-06-21 - Heerenveen

Voorbewerker

22-06-21 - Buitenpost

Landmeetkundige

22-06-21 - Heerenveen

Automonteur

21-06-21 - Drachten

Horeca medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.