17,1 °C
DOCENT LICHAMELIJKE OPVOEDING

Organisatie:

Functie:

Docent Lichamelijke opvoeding

Plaats:

Joure

Omschrijving:

Ben jij op zoek naar een baan als docent lichamelijke opvoeding? Lijkt het je leuk om met verschillende leeftijdsgroepen op meerdere basisscholen te werken? En ga je graag de uitdaging aan om een maatschappelijke rol te vervullen op het gebied van sport? Dan komen wij graag met je in contact voor een uitdagende functie in de omgeving van Joure! Benieuwd wat je precies gaat doen? Je leest het hieronder.

Wat ga je doen?

Als docent lichamelijke opvoeding geef je sportlessen op meerdere basisscholen in de omgeving van Joure. Je geeft deze lessen aan groep 1 t/m 8. Zowel het voorbereiden als het geven van de lessen doe je in principe zelfstandig. Uiteraard stem je de inhoud van de lessen af met de basisscholen waar je de lessen geeft. Ook kan het begeleiden van CIOS-studenten deel uitmaken van je werkzaamheden. Daarnaast vertegenwoordig je de opdrachtgever bij maatschappelijke projecten gericht op sport. Je bent het aanspreekpunt voor sportvragen in de gemeente en gaat actief als aanjager van sport in gesprek met partners om concrete resultaten te behalen.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat die 20-40 uren per week beschikbaar is. Het exacte aantal uren is in overleg nader in te vullen.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende, zelfstandige functie met veel afwisseling;
  • Een baan voor langere tijd met kans op een vaste aanstelling;
  • Een marktconform salaris op basis van niveau en ervaring;
  • Werken met verschillende leeftijdsgroepen;
  • Een maatschappelijke rol als aanjager van sport.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde ALO/HBO-opleiding met lesbevoegdheid;
  • Je bent flexibel qua werktijden en bent ook tijdens schoolvakanties beschikbaar;
  • Je bent sportief, weet van aanpakken, ziet kansen en grijpt deze aan;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je woont in de regio, bent in bezit van rijbewijs B en beschikt over een auto.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een sportorganisatie die een grote rol speelt in sportbeoefening en lichaamsbeweging in de omgeving van Joure. Samen met vele partners draagt de organisatie bij aan een vitale en gezonde regio. Dit doen zij op een aantal verschillende manieren, waaronder het verzorgen van sportlessen. Binnen deze organisatie vervul jij de functie van docent lichamelijke opvoeding. Daarnaast draag je als aanjager van sport bij aan de doelstellingen van de organisatie.  

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij deze baan helemaal zitten? Reageer dan snel via de solliciteer button. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

15-09-21 - Oosterwolde

Magazijnmedewerker

10-09-21 -

Verhuizer

06-09-21 - Kollum

Pedagogisch medewerker

02-09-21 - Drachten

Administratief medewerker

30-08-21 - Leek

Administratief medewerker

17-08-21 - Boornbergum

Rijinstructeur

16-08-21 - Drachten

Hulpkracht afhaalcentrum

13-08-21 - Buitenpost

Inpakker

11-08-21 - Hallum

Lijnchef

11-08-21 - Hallum

Inpakmedewerk(st)er

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur wafelovens

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur WTB/E

04-08-21 - Buitenpost

Magazijnmedewerker

02-08-21 - Kollum

Medewerker Groenvoorziening

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.