13,3 °C
MAGAZIJNMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Magazijnmedewerker

Plaats:

Buitenpost

Omschrijving:

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en lijkt het je leuk om in een magazijn te werken? Wil je graag fysiek aan de slag en spreekt een klein, gezellig team je aan? Als magazijnmedewerker bij deze groothandel verwerk je bestellingen die binnenkomen en zorg je ervoor dat klanten hun bestellingen snel en in goede orde ontvangen. Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag met het verzamelen en verwerken van bestellingen die bij de groothandel binnenkomen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het gehele proces. Je verwerkt de bestellingen die digitaal binnenkomen in het systeem en gaat vervolgens het magazijn in. Hier zoek je alles bij elkaar, loop je de bestelling een keer na en pak je deze vervolgens in. Je maakt het pakket verzendklaar en zorgt ervoor dat deze op de juiste plek komt te staan. Het is belangrijk dat je hierbij secuur te werk gaat.

Omdat de grootte en aantallen van de bestellingen kunnen per order en per dag verschillen, kunnen jouw werktijden in overleg wisselen. Je start 's ochtends tussen 08.00 en 09.00 uur. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en het aantal orders werk je 6 tot 8 uur per dag.

Wat krijg je?

  • Een leuke baan voor 32-40 uur per week;
  • Uurloon in overleg afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
  • Leuke collega's en een informele werksfeer;
  • Een functie waarin je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid draagt.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent wekelijks van maandag tot en met vrijdag beschikbaar;
  • Jij gaat secuur te werk en kunt goed zelfstandig uit de voeten;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van eigen vervoer.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een medische groothandel in de omgeving van Harkema. Deze groothandel heeft een zeer breed aanbod aan producten voor verschillende medische sectoren. Zo kan men hier bijvoorbeeld coronatesten en wegwerphandschoenen bestellen, maar ook gespecialiseerde tandheelkundige apparatuur behoort tot het assortiment. Geplaatste bestellingen worden netjes bij elkaar gezocht en kunnen zowel bezorgd als afgehaald worden. Bij het bedrijf wordt gewerkt met een klein, gezellig team en de lijnen zijn hier kort.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

21-09-21 - Groningen

Onderhoudsmonteur

15-09-21 - Oosterwolde

Magazijnmedewerker

10-09-21 -

Verhuizer

06-09-21 - Kollum

Pedagogisch medewerker

02-09-21 - Drachten

Administratief medewerker

30-08-21 - Leek

Administratief medewerker

17-08-21 - Boornbergum

Rijinstructeur

16-08-21 - Drachten

Hulpkracht afhaalcentrum

13-08-21 - Buitenpost

Inpakker

11-08-21 - Hallum

Lijnchef

11-08-21 - Hallum

Inpakmedewerk(st)er

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur wafelovens

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur WTB/E

04-08-21 - Buitenpost

Magazijnmedewerker

02-08-21 - Kollum

Medewerker Groenvoorziening

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.