17 °C
PEDAGOGISCH MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Pedagogisch medewerker

Plaats:

Kollum

Omschrijving:

Heb jij een pedagogische achtergrond en wil je graag aan het werk binnen de kinderopvang? Creëer jij met jouw warme en speelse benadering een fijne omgeving waarbinnen de kinderen zich kunnen ontwikkelen? En bedenk je moeiteloos activiteiten die passen bij hun opvoeding en leeftijd? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang kun je worden ingezet op verschillende locaties, zoals een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal. Hier begeleid en verzorg je groepen kinderen en zorg je voor een vertrouwde, veilige en gezellige omgeving.

Je bepaalt zelf wat je op een dag of dagdeel met de kinderen gaat doen. Dit doe je op basis van het opgestelde pedagogische beleid, het activiteitenplan of het voor- en vroegschoolse educatie programma (VVE). De activiteiten ondersteunen de opvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd. Daarnaast is plezier natuurlijk vooral belangrijk! Je houdt de ontwikkeling van de kinderen goed in de gaten en spelenderwijs help je hun om een stapje verder te komen. Zodoende weet je bijvoorbeeld taal- of ontwikkelingsachterstanden bij de kinderen te verminderen.

Wanneer er zich een probleem voordoet, overleg je met je collega's, je leidinggevende, de ouders en eventueel met een deskundige. Indien nodig maak je ook een passend handelingsplan. Natuurlijk kunnen ouders met hun vragen bij jou terecht.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende en dynamische baan waarbij je op meerdere locaties werkt;
  • Een leuke werkplek met enthousiaste, gedreven collega's;
  • Salaris conform de CAO Kinderopvang;
  • Een grote mate van zelfstandigheid;
  • Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar voor invalwerk en bent flexibel in werkzaamheden en werktijden;
  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond op minimaal MBO-3 niveau;
  • Je bent pedagogisch goed onderlegd en hebt een duidelijke kijk op VVE;
  • Je hebt goede kennis van de ontwikkelingsfases van kinderen van 0-13 jaar;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van taalniveau 3F (lezen en spreken) en een VVE-certificaat.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag voor een organisatie met verschillende kinderopvanglocaties in het noordoosten van Friesland. Op deze locaties wordt veel aandacht besteed van de voorschoolse ontwikkeling. Aan de hand van diverse methoden worden kinderen op een leuke, speelse wijze extra ondersteund in hun ontwikkeling. Bij de buitenschoolse opvang is juist veel ruimte voor ontspanning. De organisatie is ervan overtuigd dat kinderen vooral groeien door elkaar te ontmoeten en veel (samen) te spelen. Dit staat dan ook centraal in de manier van werken.  

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

15-09-21 - Oosterwolde

Magazijnmedewerker

10-09-21 -

Verhuizer

06-09-21 - Kollum

Pedagogisch medewerker

02-09-21 - Drachten

Administratief medewerker

30-08-21 - Leek

Administratief medewerker

17-08-21 - Boornbergum

Rijinstructeur

16-08-21 - Drachten

Hulpkracht afhaalcentrum

13-08-21 - Buitenpost

Inpakker

11-08-21 - Hallum

Lijnchef

11-08-21 - Hallum

Inpakmedewerk(st)er

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur wafelovens

11-08-21 - Hallum

Onderhoudsmonteur WTB/E

04-08-21 - Buitenpost

Magazijnmedewerker

02-08-21 - Kollum

Medewerker Groenvoorziening

30-07-21 - Drachten

Fruitbezorger

28-07-21 - Kollumerzwaag

Monteur service en onderhoud

28-07-21 - Drachten

Grondwerker

26-07-21 - Beetsterzwaag

Schoonmaak medewerker

23-07-21 - Lauwersoog

Sales Support Officer

23-07-21 - Gorredijk

Autoverkoper

22-07-21 - Friesland

Timmerman

22-07-21 - Friesland

Tekenaar

22-07-21 - Lauwersoog

Personeel Coördinator

22-07-21 - Leeuwarden

Productie medewerker beton

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.