1,8 °C
KEUKENHULP

Organisatie:

Functie:

Keukenhulp

Plaats:

Dokkum

Omschrijving:

Ben jij een echte snackexpert en ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de omgeving van Dokkum? Dan kun je, bijvoorbeeld naast je opleiding, een leuk zakcentje bijverdienen als keukenhulp! Wil je weten wat je precies gaat doen? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Als keukenhulp spring je bij tijdens de drukke uren en heb je een afwisselende baan. Je helpt met het bereiden van eten, zoals snacks, patat, verschillende broodjes, salades en ook sushi. Het grootste gedeelte van de bestellingen wordt afgehaald, maar er zitten ook regelmatig klanten in het cafégedeelte. Ook hier zorg je ervoor dat klanten met een glimlach bediend worden.

Per dienst werk je 2-3 uren in de 'spits'. Het is daarom belangrijk dat je beschikbaar bent vanaf 17.00 uur. In het weekend kunnen de diensten langer duren en werk je bijvoorbeeld tot 21.00 of 22.00 uur. Jouw werkdagen kunnen op donderdag t/m zondag zijn, dit wordt uiteraard gepland in overleg.

Wat krijg je?

  • Een flexibele bijbaan voor 10 tot 15 uur per week;
  • Wekelijkse op woensdag jouw loon uitbetaald;
  • Lekker bijverdienen naast bijvoorbeeld je opleiding;
  • Een klein team met gezellige collega's.

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij vindt het belangrijk dat de klanten tevreden naar huis gaan;
  • Je bent in ieder geval 3 avonden in de week beschikbaar;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je woont in de omgeving van Dokkum.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat staat niet alleen bekend om goede patat en een snack, maar heeft ook een ruim assortiment aan lekkere broodjes, frisse salades, menu's en zelfs sushi! Er heerst bij het bedrijf een prettige werksfeer en je maakt hier als keukenhulp deel uit van een klein, gezellig team.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij deze bijbaan helemaal zitten? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

16-11-21 - Terherne

Schoonmaakmedewerker

16-11-21 - Boornbergum

Schoonmaakmedewerker

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

02-11-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

01-11-21 - Leek

Administratief medewerker

01-11-21 - Leeuwarden

Montage medewerker houtskeletbouw

27-10-21 - Dokkum

Bezorger

26-10-21 - Drachten

Krantenbezorger

25-10-21 - Dokkum

Keukenhulp

25-10-21 - Friesland

Communicatie medewerker

21-10-21 - Buitenpost

Telefonist

13-10-21 - Drachten

Elektricien

11-10-21 - Friesland

Pedagogisch medewerker

04-10-21 - Drachten

Chauffeur glastransport

28-09-21 - Leeuwarden

Laser-operator

28-09-21 - Groningen

Voorman Technische Dienst

23-09-21 - Buitenpost

Productie medewerker beton

23-09-21 - Buitenpost

Montage medewerker houtbouw

23-09-21 - Lauwersoog

Productontwikkelaar

21-09-21 - Groningen

Onderhoudsmonteur

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.