0,7 °C
BEZORGER

Organisatie:

Functie:

Bezorger

Plaats:

Dokkum

Omschrijving:

De telefoon gaat, er wordt een bestelling geplaatst en deze wordt in de keuken direct bereid. Alles wordt keurig ingepakt en dan is het jouw beurt: de bestelling moet naar de klant worden gebracht! Met een opgewekt humeur ga je op pad en overhandig je het eten aan de deur. Vervolgens stap je weer in de auto om de volgende bestelling te bezorgen. Zie jij een bijbaan als bezorger wel zitten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als bezorger begint jouw dienst om ongeveer 17.00 uur. Je haalt de bestelling(en) op bij de keuken, laad deze in de bezorgauto en gaat op pad naar de klant(en). Je brengt de bestellingen tot aan de voordeur, waar je deze met een glimlach overhandigt. Je wenst de klant smakelijk eten en stapt weer in de auto om de volgende klant blij te maken. Tussen de bezorgingen door rijd je langs de vestiging om de volgende bestelling(en) op te halen.

Je werkt als bezorger ongeveer 10-15 uur per week. Per dienst werk je 2-3 uren in de 'spits'. Het is daarom belangrijk dat je beschikbaar bent vanaf 17.00 uur. In het weekend kunnen de diensten langer duren en werk je bijvoorbeeld tot 21.00 of 22.00 uur. Je kan ingepland worden op donderdag t/m zondag, dit gaat uiteraard in overleg.

 Wat krijg je?

  • Een flexibele bijbaan voor 10 tot 15 uur per week;
  • Wekelijkse op woensdag jouw loon uitbetaald;
  • Lekker bijverdienen naast bijvoorbeeld je opleiding;
  • Een klein team met gezellige collega's.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent in ieder geval 3 avonden in de week beschikbaar;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je woont in de omgeving van Dokkum.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat staat niet alleen bekend om goede patat en een snack, maar heeft ook een ruim assortiment aan lekkere broodjes, frisse salades, menu's en zelfs sushi! Er heerst bij het bedrijf een prettige werksfeer en je maakt hier als bezorger deel uit van een klein, gezellig team.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

16-11-21 - Terherne

Schoonmaakmedewerker

16-11-21 - Boornbergum

Schoonmaakmedewerker

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

02-11-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

01-11-21 - Leek

Administratief medewerker

01-11-21 - Leeuwarden

Montage medewerker houtskeletbouw

27-10-21 - Dokkum

Bezorger

26-10-21 - Drachten

Krantenbezorger

25-10-21 - Dokkum

Keukenhulp

25-10-21 - Friesland

Communicatie medewerker

21-10-21 - Buitenpost

Telefonist

13-10-21 - Drachten

Elektricien

11-10-21 - Friesland

Pedagogisch medewerker

04-10-21 - Drachten

Chauffeur glastransport

28-09-21 - Leeuwarden

Laser-operator

28-09-21 - Groningen

Voorman Technische Dienst

23-09-21 - Buitenpost

Productie medewerker beton

23-09-21 - Buitenpost

Montage medewerker houtbouw

23-09-21 - Lauwersoog

Productontwikkelaar

21-09-21 - Groningen

Onderhoudsmonteur

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.