0,8 °C
PRODUCTIE MEDEWERKER BETON

Organisatie:

Functie:

Productie medewerker beton

Plaats:

Buitenpost

Omschrijving:

Ben jij opzoek naar een afwisselende baan waar geen dag er hetzelfde uitziet? Waarbij je lekker fysiek aan de slag kunt en daardoor 's avonds geen workout meer nodig hebt? Dan zou dit wel eens de vacature voor jou kunnen zijn! Hieronder lees je wat het werk als productiemedewerker beton inhoudt.

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker beton ga jij aan de slag in een loods waar allerlei hout- en betonproducten vanaf nul geproduceerd worden. Je draagt je steentje bij aan de levering van deze prefab producten in zowel de bouw- als betonsector. Vanuit de loods worden de producten uiteindelijk naar de klanten vervoerd.

Jij assisteert bij het productieproces van betonproducten als balkons, trappen en fietsgoten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het tasveld. Op het tasveld worden alle geproduceerde producten opgeslagen en klaargemaakt voor transport. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden werk je op een grote bovenloopkraan, waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Met behulp van de bovenloopkraan verplaats je de elementen zodat bestellingen klaarstaan voor transport. 

Genoeg variatie dus! Belangrijk is dat jij dit werk met twee handen aan wilt pakken en samen met je collega's de schouders eronder zet wanneer het om fysiek zwaardere werkzaamheden gaat.

Wat krijg je?

  • Een bruto uurloon tussen de €10 en €13 (afhankelijk van leeftijd en werkervaring);
  • Een aanstelling van 32 tot 40 uur per week voor langere tijd (minder uren is bespreekbaar);
  • Wekelijks op woensdag jouw loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Je woont in de omgeving van Buitenpost/Kollum of bent in het bezit van eigen vervoer;
  • Je bent bereid om het gevarieerde werk met twee handen aan te grijpen;

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat, is gevestigd in de regio Buitenpost/Kollum. Het bedrijf heeft veel ervaring op het gebied van allerlei soorten beton producten, woning-, utiliteits- (fabrieken, kantoren en winkelpanden) en agrarische bouw. De prefab producten die zij leveren, gaan zowel naar particulieren als naar andere (grote) bouwbedrijven. Je komt te werken in een relatief klein team waar een nuchtere aanpakkers mentaliteit heerst.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

16-11-21 - Terherne

Schoonmaakmedewerker

16-11-21 - Boornbergum

Schoonmaakmedewerker

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

02-11-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

01-11-21 - Leek

Administratief medewerker

01-11-21 - Leeuwarden

Montage medewerker houtskeletbouw

27-10-21 - Dokkum

Bezorger

26-10-21 - Drachten

Krantenbezorger

25-10-21 - Dokkum

Keukenhulp

25-10-21 - Friesland

Communicatie medewerker

21-10-21 - Buitenpost

Telefonist

13-10-21 - Drachten

Elektricien

11-10-21 - Friesland

Pedagogisch medewerker

04-10-21 - Drachten

Chauffeur glastransport

28-09-21 - Leeuwarden

Laser-operator

28-09-21 - Groningen

Voorman Technische Dienst

23-09-21 - Buitenpost

Productie medewerker beton

23-09-21 - Buitenpost

Montage medewerker houtbouw

23-09-21 - Lauwersoog

Productontwikkelaar

21-09-21 - Groningen

Onderhoudsmonteur

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.