0,7 °C
PEDAGOGISCH MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Pedagogisch medewerker

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Wil jij graag aan de slag in de kinderopvang? Verzin je leuke activiteiten en kun je kinderen op individueel niveau inspireren en sturing geven? En lijkt het je leuk om met verschillende leeftijden te werken? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Voor een kinderopvang in de omgeving van Drachten zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker op oproepbasis.

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang kun je worden ingezet op verschillende groepen, zoals baby's, dreumesen, peuters en buitenschoolse opvang. Je begeleidt en verzorgt deze (jonge) kinderen en zorgt voor een gezellige en gemoedelijke sfeer. Je stelt een ontwikkelingsgericht en gevarieerd activiteitenaanbod op, waar je met de kinderen mee aan de slag kunt. Daarnaast onderhoudt je contact met ouders en adviseer je bij hulpvragen van kinderen en/of ouders ten aanzien van gedrag of opvoeding.

In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken maar ook goed kunt samenwerken. Daarnaast is een groot verantwoordelijkheidsgevoel belangrijk en wordt het nemen van initiatief zeer op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een functie op oproepbasis.

Wat krijg je?

  • Een fijne werkplek;
  • Een baan op oproepbasis;
  • Salaris conform de CAO Kinderopvang;
  • Een grote mate van zelfstandigheid;
  • Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een kindgerichte opleiding afgerond op minimaal MBO-3 niveau;
  • Je bent pedagogisch goed onderlegd en hebt een duidelijke kijk op VVE;
  • Voor de peutergroep ben je in bezit van een diploma vroegschoolse educatie;
  • Je hebt goede kennis van de ontwikkelingsfases van kinderen van 0-13 jaar.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een kleinschalige kinderopvang in de omgeving van Drachten. De opvang is onderverdeeld in 3 locaties, waar plek wordt geboden aan kinderen van 0 t/m 13 jaar. Er zijn verschillende groepen voor baby's, dreumesen, peuters, kleuters en BSO. Ook kun je bij deze opvang terecht voor flexibele opvang of vakantieopvang. Door de nauwe samenwerking met de plaatselijke basisschool wordt er een zo goed mogelijke planning gemaakt om de ouders te ontlasten.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

06-12-21 - Leeuwarden

Medewerker Planning & Organisatie

02-12-21 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

16-11-21 - Terherne

Schoonmaakmedewerker

16-11-21 - Boornbergum

Schoonmaakmedewerker

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

02-11-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

01-11-21 - Leek

Administratief medewerker

01-11-21 - Leeuwarden

Montage medewerker houtskeletbouw

27-10-21 - Dokkum

Bezorger

26-10-21 - Drachten

Krantenbezorger

25-10-21 - Dokkum

Keukenhulp

25-10-21 - Friesland

Communicatie medewerker

21-10-21 - Buitenpost

Telefonist

13-10-21 - Drachten

Elektricien

11-10-21 - Friesland

Pedagogisch medewerker

04-10-21 - Drachten

Chauffeur glastransport

28-09-21 - Leeuwarden

Laser-operator

28-09-21 - Groningen

Voorman Technische Dienst

23-09-21 - Lauwersoog

Productontwikkelaar

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.