8,3 °C
AGRARISCH MAGAZIJNMEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Agrarisch magazijnmedewerker

Plaats:

Lauwersoog

Omschrijving:

Op zoek naar een nieuwe baan waarbij je fysiek aan het werk bent? En lijkt het je leuk om in een magazijn te werken? Als agrarisch magazijnmedewerker bij onze opdrachtgever ga je aan de slag met het verwerken van binnenkomende goederen. Vaak gaat het om aardappelen, maar ook wortelen, uien, granen, kunstmest en melkpoeder worden in het magazijn opgeslagen. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als agrarisch magazijnmedewerker ga je aan de slag met het verwerken van ladingen die bij het opslagbedrijf binnenkomen. In veel gevallen bestaat deze lading uit aardappelen, maar er worden ook diverse andere producten opgeslagen in het magazijn. Je verwerkt deze binnenkomende goederen en zorgt ervoor dat deze op de juiste manier worden opgeslagen. De grootte en aantallen van de binnenkomende goederen kunnen per dag verschillen. Je start 's ochtends om 7.30 uur en werkt tot 16.30 uur.

Wat krijg je?

  • Een leuke baan voor 40 uur per week;
  • Uurloon op basis van de landbouw CAO;
  • Leuke collega's en een informele werksfeer;
  • Een fysiek uitdagende baan.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent wekelijks van maandag tot en met vrijdag beschikbaar;
  • Jij gaat secuur te werk en kunt goed zelfstandig uit de voeten;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van eigen vervoer.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een opslag- en sorteerbedrijf in de omgeving van Wehe-den Hoorn. Dit bedrijf slaat voornamelijk aardappels op en sorteert en verpakt deze. Dit doen zij voor telers, handelaars en exporteurs. Daarnaast verzorgen ze ook transport op maat. Naast aardappelen worden ook wortels, uien, melkpoeder, granen en kunstmest opgeslagen. Bij het bedrijf wordt gewerkt met een klein, gezellig team en de lijnen zijn hier kort.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

26-01-22 - Drachten

Verkoopmedewerker

26-01-22 - Leeuwarden

Orderbegeleider

26-01-22 - Gorredijk

Werkplaatsmedewerker

25-01-22 - Drachten

Folderbezorger

25-01-22 - Hallum

(junior) Productieplanner

07-01-22 - Gorredijk

Productiemedewerker metaal

05-01-22 - Surhuisterveen

Financieel controller

04-01-22 - Drachten

Accountmanager

02-01-22 - De Westereen

Allround kachelmonteur

22-12-21 - Lauwersoog

Monteur Technische Dienst

20-12-21 -

Productiemedewerker

20-12-21 - Burdaard

Kozijn- en dakkapelmonteurs

20-12-21 - Burdaard

Timmermannen

15-12-21 - Drachten

Vrijwilliger (tegen vergoeding)

10-12-21 - Lauwersoog

Agrarisch magazijnmedewerker

08-12-21 - Holwerd

Schoonmaak(st)er

07-12-21 - Drachten

Meewerkend voorman lasafdeling

02-12-21 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.