4,7 °C
ACCOUNTMANAGER

Organisatie:

Functie:

Accountmanager

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Ben jij commercieel ingesteld en help je klanten graag bij het vinden van de beste oplossing? Heb je affiniteit met de bouw en techniek en geloof je in eigen verantwoordelijkheid? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als accountmanager bij deze opdrachtgever zorg je ervoor dat klanten de juiste ondersteuning krijgen bij het verbeteren van hun 3D/BIM ontwerpproces.

Wat ga je doen?

Als accountmanager werk je samen met je collega's aan het succes van de organisatie en aan dat van haar klanten. Je staat in direct contact met bestaande en nieuwe klanten, geeft ze het beste advies en signaleert en benut commerciële kansen. Het betreft een zeer diverse functie maar het actief binnenhalen van nieuwe opdrachten staat centraal. Je gaat je onder meer bezighouden met het maken van afspraken, offertes uitbrengen en het onderhouden van het contact met je klanten. In het salesproces kun je natuurlijk rekenen op de ondersteuning van het team productspecialisten.

Deze organisatie gelooft in de eigen verantwoordelijkheid van haar medewerkers. Daarom krijg je de ruimte om zelf initiatief te nemen en te laten zien wat je kunt. Daarnaast word je gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende afwisselende baan (32-40 uur);
  • Een zelfstandige en veelzijdige functie in een informele organisatie;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, telefoon en auto van de zaak;
  • Goede pensioenregeling;
  • Een fijne werkomgeving met een gedreven team van enthousiaste collega's.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding en hebt minimaal twee jaar werkervaring in een commerciële functie;
  • Affiniteit met bouw of werktuigbouw is een pré;
  • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt een commerciële instelling en bent resultaatgericht;
  • Je bent gedreven, flexibel en klantgericht.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waar je komt te werken biedt (zowel online als klassikale) trainingen, consultancy en detachering gericht op de bouw, werktuigbouw en infra. Met een team van gepassioneerde vakspecialisten en uitvoerige kennis van toonaangevende ontwerpsoftware helpt het bedrijf klanten met het verbeteren van hun ontwerpprocessen. Dit doen zij door het hele land. De werksfeer bij deze opdrachtgever is informeel en samenwerking, samen denken en ontwikkeling staan hier centraal.   

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij de accountmanager die we zoeken? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

07-01-22 - Gorredijk

Productiemedewerker metaal

05-01-22 - Surhuisterveen

Financieel controller

04-01-22 - Drachten

Accountmanager

02-01-22 - De Westereen

Allround kachelmonteur

22-12-21 - Lauwersoog

Monteur Technische Dienst

20-12-21 -

Productiemedewerker

20-12-21 - Burdaard

Kozijn- en dakkapelmonteurs

20-12-21 - Burdaard

Timmermannen

15-12-21 - Drachten

Vrijwilliger (tegen vergoeding)

10-12-21 - Lauwersoog

Agrarisch magazijnmedewerker

08-12-21 - Holwerd

Schoonmaak(st)er

07-12-21 - Drachten

Meewerkend voorman lasafdeling

02-12-21 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

26-10-21 - Drachten

Krantenbezorger

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.