4,7 °C
FINANCIEEL CONTROLLER

Organisatie:

Functie:

Financieel controller

Plaats:

Surhuisterveen

Omschrijving:

Beschik jij over goede analytische vaardigheden? Kun je gemakkelijk schakelen en ga je het dragen van verantwoordelijkheid niet uit de weg? Dan is deze functie als financieel controller precies wat je zoekt! In deze rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor de financiële administratie, maar geef je ook leiding aan de administratief medewerker én maak je deel uit van het managementteam.

Wat ga je doen?

Binnen de functie financieel controller ben je als administratief specialist deels verantwoordelijk voor het functioneren van de afdeling. Je geeft leiding aan de administratief medewerker en assisteert deze waar nodig. Verder ben je verantwoordelijk voor de debiteuren-, crediteuren-, grootboek- en salarisadministratie. Je stelt financiële rapportages en prognoses op en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Binnen deze diverse functie maak je daarnaast ook deel uit van het managementteam en ben je een klankbord voor de directie.

Onze opdrachtgever geeft jou als financieel controller veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook vinden zij groei belangrijk en krijg je de mogelijkheid tot het volgen van cursussen.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende functie voor minimaal 32 uren per week;
  • Je salaris wekelijks uitbetaald;
  • Een dynamische werkomgeving met fijne collega's;
  • Een diverse en zelfstandige functie vol verantwoordelijkheden;
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een uitstekend gevoel voor cijfers en bent analytisch goed ontwikkeld;
  • Je hebt kennis van Excel;
  • Kennis van het programma Exact is een pré;
  • Tact en mensenkennis zijn vereist; je geeft immers leiding aan de administratief medewerker.

Waar kom je te werken?

In deze functie als financieel controller kom je te werken voor een ambitieuze organisatie met meerdere vestigingen in Noord-Nederland. Samenwerking staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel, zowel intern als extern. Presteren doe je beter wanneer je samenwerkt en rekening houdt met elkaar. Dit bedrijf is klantgericht, sociaal en maatschappelijk betrokken, met aandacht voor de omgeving en het milieu.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij de financieel controller die we zoeken? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

07-01-22 - Gorredijk

Productiemedewerker metaal

05-01-22 - Surhuisterveen

Financieel controller

04-01-22 - Drachten

Accountmanager

02-01-22 - De Westereen

Allround kachelmonteur

22-12-21 - Lauwersoog

Monteur Technische Dienst

20-12-21 -

Productiemedewerker

20-12-21 - Burdaard

Kozijn- en dakkapelmonteurs

20-12-21 - Burdaard

Timmermannen

15-12-21 - Drachten

Vrijwilliger (tegen vergoeding)

10-12-21 - Lauwersoog

Agrarisch magazijnmedewerker

08-12-21 - Holwerd

Schoonmaak(st)er

07-12-21 - Drachten

Meewerkend voorman lasafdeling

02-12-21 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

26-10-21 - Drachten

Krantenbezorger

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.