Account
Logo
Zoeken
6.4 °C

Onbekende pleegt ontucht met kind

Publicatie: 3 oktober 2008, 9.21 uur

Reacties

iamback uit Buitenpost

Wat een gore klootzak. Weer een kind dat is gekooid voor zijn leven. Nu maar hopen dat ze deze viezerik pakken en dan goed straffen.

3-10-2008
darkangel87 uit De Valom

twwer weken geleden en daar komen ze nu nog eens mee. Ze hadden meteen alles wat ze wisten bekend moeten maken!

3-10-2008
klasje uit Zwaagwesteinde

zulke mensen,,moeten ze opsluiten en nooit weer vry laten,,,wat hebben ze nu met kinderen,,,,laten ze naar leeuwarden gaan,,,mischien zit er daar nog wat tussen achter de gordynen,,,,,

3-10-2008
chemico uit Amsterdam

@iamback: Niet met je eens dat het kind verknoeit is voor de rest van zijn leven. Ik hoop dat de ouders dit kunnen dragen en goed opvangen.
Met je laatste zin ben ik het compleet met je eens.

Inderdaad heel raar dat er nu pas naar getuigen gevraagd wordt.

3-10-2008
advertentie

J-One uit Buitenpost

@ darkangel, misschien was er twee weken geleden nog weinig bekend over de dader, omdat bijvoorbeeld het slachtoffer nog geen aangifte had gedaan of tijdens het verhoor door alle spanningen dingen niet heeft gezegd. En pas in een later verhoor meer duidelijkheid kon verschaffen.

Misschien wilde de politie de dader in de directe omgeving pakken, of de politie had duidelijke aanwijzingen waardoor de hulp van het publiek juist als storend zou kunnen werken in het onderzoek.

O.a. dat dus!

3-10-2008
mezelf uit Drachten

viespeuken dikke zwijnen zijn het

3-10-2008
snowtje uit Damwoude

Waarom moeten zulke mensen zich nou aan kinderen vergrijpen. de kinderen kunnen er niks aan doen dat zo'n man zijn lusten kwijt moet.
Hopelijk krijgen ze de zaak goed rond en houd dit jongetje er geen psychisch letsel aan over.

3-10-2008
weestwel uit Leeuwarden

groot gat graven viespeuk erin en zand erover!!!

3-10-2008
tedraket uit Bakhuizen

weestwel: Voordat jouw idee uitgevoerd word, eerst een tijd aan de voeten aan de brug in Dokkun laten bungelen. Kunnen alle mensen zich even af reageren en kunnen ander pedootjes zien wat er met hun gebeurt.

Daarna jouw idee.

3-10-2008
alterego uit Veenwouden

o weer zo eentje van een psychologisch testje links een onderzoekje rechts, met een eindconclussie van niet toerekeningsvatbaar ,een poosje uit zicht en ze lopen hier weer fluitend rond loerend op een volgend slachtoffer die voor de rest van zijn of haar leven getekend en gebrandmerkt is want het recht in nederland is krom.

3-10-2008
centraal uit Dokkum

Stoer over willen komen met zijn doodskop trui,maar ondertussen is het niks meer dan een mietje wat kleine jongetjes lastig valt.Stoer hoor!!

3-10-2008
3-10-2008
jittikpisser uit Twijzelerheide

jim meie neat sizze oer geitesokkerjochters en wurkstraffen. Dan wurdt jimme reaksje ferwidere.

Betanke redaksje

3-10-2008
stabij uit Dokkum

beroerd ,vooral voor het slachtoffer,hoop idd.dat de ouders ook hulp krijgen want dit zal niet makkelijk zijn.en voor de dader weet ik heel wat straffen te bedenken,maar ja dat zal als ze hem te pakken krijgen de rechter uit moeten maken.hopelijk een zeer strenge ,want het is toch intens triest dat je kind niet meer veilig over straat kan1!!

3-10-2008
advertentie

rondweg uit Dokkum

Hangen...

3-10-2008
J-One uit Buitenpost

@ jittikpisser, of je zet het onder het verkeerde onderwerp...

http://www.waldnet.nl/nieuwsreacties.php?rid=jittikpisser

3-10-2008
paranozy uit Dokkum

Wat hierover bekend is dat het om een bewoner van het AZC is...wordt er niet bij vermeld......

3-10-2008
age uit Uithuizen

Ik hoop met(bijna)iedereen,dat de dader gevonden wordt en flink gestraft,met evt tbs,zo lang nodig.
Maar ik hoop niet dat bv een student Volkenkunde uit Afrika toevallig Waldnet leest en denkt dat er hier in dit westerse ontwikkelde land,nog mensen zijn,die hun frustraties graag afreageren op pedofielen en andere misdadigers,die ze eerst aan een brug hangen en dan levend begraven.....??

3-10-2008
june uit Burgum

yn basis sjochst mar Age dat beskaving in oanpraat iets is. It alle vernis fuort falt binne we allegear itselfde.

3-10-2008
merc uit Dokkum

Bronnen Paranozy? of weet jij toevallig hier iets meer van?
Anyway de dader moet gevonden worden en een gepaste straf krijgen daarover laat ik me hier verder niet over uit..*mompelt iets over met de klote aan de boom hangen in het openbaar*

3-10-2008
chemico uit Amsterdam

@merc: Die mompeling kan ik me heel goed voorstellen, de vuile viezerik. Anderzijds zoals june dat mooi zegt, is de vraag of wij wel zo beschaafd zijn?

3-10-2008
paranozy uit Dokkum

ja bronnen...vind dat het wel gezegd mag worden want justitie heeft er altjd wat problemen mee...

3-10-2008
J-One uit Buitenpost

@ paranozy, als ik opsporing verzocht zie, als ik de gemiddelde nieuwsberichten van de politie zie wordt er juist in overvloed (teveel in mijn opinie) verwezen naar de huidskleur van de dader.

Maar afijn het gaat dus om een getinte dader met een piratenvlag om zijn lijf gewikkeld. Dat moet niet zo moeilijk zijn om op te lossen.

Of breng je hier iedereen op een dwaalspoor uit racune richting het AZC en frustreer je met dergelijke opmerkingen het onderzoek?"

De toekomst zal het leren!

3-10-2008
paranozy uit dokkum

Ach had het kunnen verwachten dit soort reacties dus bij deze zeg ik al niks meer, doelloze reacties van iedereen, weet iets dat ik hier kenbaar maak omdat ik vind dat de politie daar te laks en te bang voor is om dat zelf te doen......

3-10-2008
waterorgel uit Burgum

Jammer dat zo'n klein kind alleen in het donker mag fietsen......

3-10-2008
gerritpruts uit Twijzel

zulke gasten moet je minimaal 10 jaar opsluiten. misschien denken ze dan een beetje anders na over wat ze uitvreten met hun zieke geest.

3-10-2008
regendruppel uit Gaarkeuken

smerige hufter, keihard aanpakken, en zeer waarschijnlijk lees je dit, heb je geen geweten,. je verandert het leven van een jongen voorgoed! smerige rat, ze moeten je keihard aanpakken

3-10-2008
age uit Uithuizen

Ik geloof best June,dat beschaving/geweten voor een deel aangepraat,geleerd is als een soort laagje vernis,en dat in elk mens daaronder wel bepaalde driften zitten, Juist daarom is het goed dat we regels hebben gemaakt,over hoe we beschaafd om moeten gaan met elkaar en om recht te kunnen spreken als die regels overtreden worden.Dat lijkt mij beschaafder dan bv klopjachten met dorpsgerichten,daders onder een brug hangen,levend begraven en andere lynchpartijen...

3-10-2008
tseardpils uit Hurdegaryp

Regendruppel, misschien schrijft de dader hier zelfs zelf wel stukjes op Waldnet, waarin hij bijvoorbeeld aangeeft dat hij vindt dat overtreders van de wet "keihard moeten worden aangepakt"... Normoverschrijdend gedrag vindt vrijwel altijd plaats door heel gewone mensen.

3-10-2008
supermoos uit Harkema

Maakt niks uit als hij dit leest of niet opruimen die zo iets doet is een zwijn

3-10-2008
age uit Uithuizen

He,dat is een interessante hypothese Tseardpils!
Dus dan zouden zij,die hier altijd roepen om hardere straffen:........?:)

3-10-2008
goldrush uit Dokkum

godver wat een mongool, pedofielen moeten worden opgehangen! weg met zulke zieke lui!!!!

3-10-2008
terminator uit Harkema

doodknallen zo'n teringlijer

3-10-2008
kikker uit Rohel

@paranozy....dit staat hier niet in de berichtgeving dat het om een asiel zoeker gaat...geen voor oordelen hier melden..!!
Want zo creeér je weer een hele hetze tegen dezen.
Is al erg genoeg voor t jochie en de ouders..wens ze veel sterkte.
Prettig weekend verders iedereen

3-10-2008
joepie uit Burgum

Wat een zwijn. Wat moet je toch als straf bedenken voor zo iemand? Het schavot van vroeger lijkt mij nog het meest gepast. Een bordje om z,n nek met de tekst;Ik knoei met jonge kinderen!

3-10-2008
luckystrike uit Dokkum

mensen ik heb ook uit eeen goede bron dat het eeen man met donkere huidskleur is laten we het simpel houden blank donker maakt nie uit wie dit doet is ziek in zn kop en laten ze um pakken en goed straffen

wens de fam veeel sterkte

3-10-2008
blackblub uit Dokkum

Geen woorden voor. Vind het echt niet te geloven. En dan zul je maar net zien dat als ze hem pakken dat ze hem dan alleen een klein werkstrafje geven, of een celstrafje van 1 jaar ofzo. Dat is veel te weinig. Zo'n kerel levend lang opsluiten, en weg laten rotten in een donker hokje.

Zielepoot

3-10-2008
merc uit je weet toch...

@Luckystrike en paranozy... Als jullie zo overtuigt zijn waarom stappen jullie, of die goede bron niet naar de politie?? O nee wacht natuurlijk bang om gepakt te worden door asielzoekers :-@ jullie belang staat natuurlijk voor het belang van dat jongetje en zijn ouders en familie heel dapper..
On topic.. natuurlijk zijn wij dan niet beter dan de dader chemico maar de wetten moeten harder worden.. Donker of Blank Arm of rijk..

3-10-2008
chemicomoeloos uit westereen

pfffffffffffffff word zo moe van je he chemico net zoals age en j-one ik ga weer slapen pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

3-10-2008
sorita uit Dokkum

die vieze achterlijke idioot,
zou wel raad met je weten als ik je tegen kwam,
rotzak weer een leventje naar de kloten.dr zijn gewoon geen woorden voor
sterkte jongen met het verwerken.

3-10-2008
uit Drachten

Nou ik nog: alle lieden die dit soort misdaden begaan: castreren, of ophangen aan de kl..ten en levenslang de cel in.

4-10-2008
edward uit Eastermar

Wat doet zo,n jongetje alleen rond die tijd nog op het fietspad.Deze tijd van het jaar is het donker en laat je zo,n kind NIET alleen in het donker fietsen,de ouders waren dus ook onverantwoordelijk bezig.Alleen die gore smeerlap had z,n poten thuis moeten houden,doodstraf kill him.

4-10-2008
whome uit dokkum

kwart over acht 's avonds en twee weken geleden was het nog licht rond die tijd. Een hele vreemde opmerking om te zeggen dat een kind van negen dan nog niet buiten kan zijn,waarschijnlijk fietste hij net naar huis. Er zijn rond die tijd nog veel kinderen buiten.
Het gaat om die man, beschuldig niet de ouders.

4-10-2008
eksteroog uit Eastermar

maar hopen dat de ouders en hun vrienden de dader het eerst vindt.

4-10-2008
age uit Uithuizen

Als ik het even samenvat,dan wordt het dus:'eerst ophangen aan de kl...aan een brug,een tijdje laten bungelen,zodat sommigen zich even kunnen afreageren....,dan castreren,dan levend begraven en dan nog levenslang opsluiten en weg laten rotten'??
Tja,die dader is hardstikke gestoord en moet streng gestraft worden,indien nodig levenslang,maar ik vraag weer eens mij af of sommige reageerders hier wel sporen???

4-10-2008
tornado uit Burgum

Het maakt het zoeken naar de dader wel een stuk gemakkelijker , als je weet wat voor kleur hij/zij heeft.En is de kleur al bekend?

4-10-2008
age uit Uithuizen

Dus,als de dader,licht getint is Tornado,zijn ALLE licht getinten,dan verdacht/vogelvrij?
Gaat onze dorpsgek/mislukte filmregiseur,die Wilde in een spoeddebat ALLE licht getinte medelanders dan tuig noemen?
Als hij/zij donker getint is........?
Als hij/zij pimpelpaars is........?
Hij zal om het makkelijker te maken voor zijn simpele aanhang dan ALLE niet blanken wel tuig noemen zeker:)?
Als hij/zij wit is..........?
Oei...

4-10-2008
tornado uit Burgum

Age. Hoe jij dat allemaal uit wil leggen moet jij weten ,als je mijn bedoeling maar snapt, dus mocht het een blanke zijn dan zijn de andere kleuren niet meer verdacht, duidelijk?

4-10-2008
goldrush uit Dokkum

Age , de brave burger zeker ?
Achterlijke mongool, die pedofiel hoort de doodstraf te krijgen!

4-10-2008
age uit Uithuizen

Dank voor uw reactie Tornado.
Zo uitgelegd,wordt het iets duidelijker,maar ik wees even op het gevaar van veralgemeniseren.

Goldrush,om niet te hoeven herhalen,wijs ik op mijn reactie van 10.13.
Pst,juist om zulke idiote perverse banaliteiten,die sommige ziekelijke geesten verlangen,te voorkomen is ooit de doodstraf hier afgeschaft en wapenverkoop verboden.

Ik weet niet wie u hier met'mongool'bedoelt,maar u beledigt zo wel een heel volk of mensen met een geestelijke handicap....

4-10-2008
stabij uit Dokkum

whome uit dokkum heb je helemaal gelijk in ,moet er dan een avond klok voor kinderen en bv vrouwen in gesteld worden?omdat er zulke lieden rond lopen ???!

4-10-2008
eksteroog uit Eastermar

Age, als het jou kind was geweest ,wat had jij dan gemaild,want jij maakt er nu een ver van mijn bed show van

4-10-2008
jeemee uit Dokkum

Ophange aan de hoogste boom van Dokkum!

4-10-2008
tedraket uit Bakhuizen

He age, jij verdedigt deze man nogal. Mijn inschating is dat de overgrote meerderheid ouders van kinderen zijn. Dus kan ik mij de reacties wel indenken. Zoals jij alles een beetje samenvat krijg ik een raar gevoel bij jou,"heb jij ook pedogevoelens". Ja ik vraag het even op de man af he. Daarom staat er achter mijn naam raket. En zoals je weet is een raket traag van start, maar gaat steeds harder. Of als het jou eigen dochter/zoon was geweest, Hoe dan verder!!!???

4-10-2008
J-One uit Buitenpost

@ tedraket, wat voor kronkel zit er in dat gemankeerde hoofdje van je? Om andere mensen zomaar ff als pedoseksueel neer te zetten. Zoiets wens je niemand toch toe? Volgens mij verdedigt Age de man niet eens, getuige zijn eerste reactie in dit topic.

Dat Age niet afstamt van perverselingen, die alleen maar hun zieke geest bot willen vieren op de vermoedelijke dader, valt juist te prijzen.

Lees mijn bericht van vrijdag 03 oktober 2008 12:05 uur nog maar eens tedje. Je bent een prototype!

4-10-2008
tedraket uit Bakhuizen

Wat een ophef om gewoon een vraag? Ook jij schiet in de verdediging. Is er iets mis met u meneer one. Of hebt u ook stiekeme gevoelens, ik vraag het even en het is geen beschuliding.

4-10-2008
waldfan uit wouterswoude

mensen stop met deze waardeloze reacties.
het is al erg genoeg wat er gebeurd is met dit jongetje.

4-10-2008
age uit Uithuizen

Bent U nou echt zo dom als u hier overkomt Tedraket?
Het lijkt mij bijna onmogelijk,maar....
Ik heb hier een paar keer gezegd,dat ik hoop dat "DE DADER GEPAKT WORDT EN STRENG GESTRAFT,INDIEN NODIG MET LANGDURIG TBS!!
Is dat vlgs u de dader 'nogal verdedigen?'

Maar mensen die termen gebruiken,als 'ophangen aan een brug,zodat sommigen zich even af kunnen reageren op hem,castreren en levend begraven'hebben volgens mij ook hulp nodig,want ze hebben ongezonde hobbies/frustraties..

4-10-2008
age uit Uithuizen

Waldfan U heeft helemaal gelijk,de reacties,ook de mijne worden steeds waardelozer..excuus....
Ik stop er hier mee........
Ik weet dat een volgende keer dezelfde personen ongeveer hetzelde zullen zeggen,net als ik..dus..
Deze discusies,waren al,zijn nog en zullen altijd zinloos zijn.....

4-10-2008
advertentie

eksteroog uit Eastermar

Age ,de groetjes maar weer.

4-10-2008
regendruppel uit Gaarkeuken

ik vind het eigenlijk niet zo dat ik nu min of meer beschuldigd wordt van ontucht!?.
ik richt me persoonlijkk tot de dader, ben ik dan een pedo?
ik heb liever dat je dit terugneemt. , ik vind dit geen normale taal

4-10-2008
kikker uit Rohel

ff to the point waldnetmensjes.....
Niet hier mensens gaan beschuldigen!

5-10-2008
freule uit Dokkum

Iedereen moet met z'n handen van andermans kinderen afblijven, dat is 1 ding wat zeker is. Zodra hij gevangen zit, weten zijn mede gevangenen wel raad met hem als ze weten wat hij gedaan heeft.
Sterkte voor het jongentje, dit heeft hem voor altijd getekend.
Maar ik snap ook niet waarom een kind van 9 nog zo laat en vooral ook alleen op straat is, die van mij zijn dan al lang binnen of slapen dan zelfs al.

5-10-2008
eksteroog uit Eastermar

Regendruppel,Wie moet iets terugnemen,je hebt er geen naam bij staan,of Waldnet heeft iets verwijderd misschien?

6-10-2008
regendruppel uit Gaarkeuken

TSJEARDPILS

6-10-2008
zeemeeuw uit Drogeham

iemand die dit met kinderen doet, is een beest. een hoort een beest niet gestraft te worden als een beest?
wat gebeurt er met honden die niet los vertrouwt zijn? op zijn zachts worden ze gemuilkorft, in het ergste geval krijgen ze verplicht euthunaisie.

ik stel voor om dit soort ontuchtplegers/beesten i.p.v muilkorfen maar te ondoen van hun geslachtsdeel en bij herhaling van deze smerige gedachten verplicht euthunasie.

zo;n jochie is nu geestelijk verminkt voor zijn leven, wat net begint.

8-10-2008

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan