Logo
Zoeken
Zoeken
1.9 °C

Bewoners Paradijske Drachten: gemeente zet ons voor blok

Publicatie: woensdag 23 november

 

REACTIES

Dat was te voorspellen.

Kareltje uit Holwerd

 

Hoeveel van deze bewoners heeft de laatste jaren VVD/D66/CDA/PVDA/CU gestemd zowel op landelijk als in de gemeente zelf..
Waarschijnlijk is de uitkomst rond de 80/90 %. Dan moet heb je echt onder een steen geleefd als je dit als buurt niet zag aankomen. Niet pas gaan piepen als je zelf pas last hebt van de problemen mensen.

Frieskk uit Drachten

Welke politieke partij had dit volgens jou dan tegengehouden? En wat zijn de rest van de standpunten van jou die partij?

Dit gebeurt met iedere partij. Zo werkt het nou eenmaal. En gek genoeg vinden we het nog normaal ook.

OvB uit Drachten

 

Ken je die mop van die betrouwbare ambtenaar?

eighties1980 uit Noardburgum

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍

bignick2 uit Drachten

 

Schandalig hoe de gewone burger wordt behandeld: tuig krijgt alle hulp en de brave burger kan verrekken en alles betalen. Niet alleen in Drachten trouwens 🙄

roeltje uit Kootstertille

 

ja de nederlanders staan op de 2 de plek alles wat van buitenaf komt is nummer 1

bart56 uit Drachten

Dat slaat aantoonbaar nergens op. Als het klopt wat u beweert, zouden er geen statushouders op een woning wachten, iedereen die een woning nodig heeft is slachtoffer van het neoliberale beleid van de laatste jaren om zoveel mogelijk dure vrijstaande huizen te bouwen en zo weinig mogelijk sociale huurwoningen voor starters en mensen met een smalle beurs. En, wees eerlijk: heeft u bij de laatste tweede Kamerverkiezingen niet gestemd op één van de vier partijen die in de regering zitten? Zo niet, dan mag u klagen, zo ja dan is het een kwestie van jammer dan, volgende keer beter opletten.

waldrinner uit Drachten

 

Als de regering niet betrouwbaar is en de burgers al jaren belazerd en uitzuigd.wat kan je dan van de gemeente verwachten.
Slecht voorbeeld doet volgen.
En ze weten dat ze er mee wegkomen.

Escobarr uit Dokkum

 

Het volk: We willen meer woningen! Ook het volk: maar niet hier!

machopluis uit Drachten

 

Prima plan en niet zeuren over statushouders, drugsoverlast gevende jongeren en te weinig groen ieder zijn deel ook in welgestelde buurten met dure koophuizen .

Morkie uit Drachten

 

Morkie,je bent zeker van het zelfde slag,of woon je misschien beschermd?

wittepiet uit Drachten

 

Smallingerland heeft Drachten aan twee zijden tegen een vierbaansweg en de rest grotendeels tegen Industriegebied aangebouwd Drachten is vol ! En Vol is Vol! Of er zouden aan weerzijden van rivier de Drait nog heel wat huizen gebouwd kunnen worden die grond wordt nu alleen gebruikt om honden te laten schijten en dat kan overal als het maar wordt opgeruimd! En tussen rivier de Drait en woonwijken de Morra en de Slinge licht ook nog een hele brede strook onbebouwd gebied dus er is meer ruimte dan alleen aan de Stationsweg!

Donkerwite pyt uit Heineburen

 

Er was geen woning tekort geweest.als ze alles hier niet hadden heen gehaald.ze zijn in land van herkomst niet veilig.maar wel op vakantie elkaar er heen

robby143 uit Harkema

 

@robby143 uit Harkema
Gezien uw taalgebruik komt u uit Asielie?

ambachtschool uit Hantumeruitburen

 

Jeugdhulp Friesland is niet in staat om goede hulp voor haar cliënten te organiseren. It Paradyske past volledig hoe de situatie bij Woodbrookers in Kortehemmen en de Crisisinterventie aan de Hagewyk in Drachten is. Lijkt me dat politiek en college de bestuurder van Jeugdhulp Friesland moet manen tot hulpverlening of andere andere zorgaanbieder inschakelen.

KuifjeDokkum uit Dokkum

 

Ambachtschool kan mij niet schelen.ik werk en verdien meer dan gemiddeld.en betaal jou uitkering

robby143 uit Harkema

 

Skandalig, de gemeente smallingerlân binne ‘n stel waailappen by olkoor! Dot se mei dit soort grappenmakkerij fjout blowe kommen verbaasd my olle keren wer

Sopdop26 uit Boornbergum

Verbaasd mij niets.. Elke keer zit er weer een andere trekpop maar het beleid blijft zich herhalen. Alleen er zitten om de zoveel jaar andere poppetjes.
Dit is ook in Den Haag zo. Beleid staat allang vast.

Alleen waar een zebrapad komt te liggen en waar een lantaarnpaal moet staan daar mag de buurt tegenwoordig ook in mee beslissen. Voor de rest in het een groot circus wat draait om geld, macht en gunsten naar elkaar.

Frieskk uit Drachten

Meld je aan als super visor bij de gemeente smallingerland ik weet zeker dat jou invloed een hoop centen gaat besparen en andersom jou de energie om te reageren

vwman uit De Westereen

 

Statushouders gewoon op die grote campus plaatsen bij AZC Drachten

Lorredraaier uit Buitenpost

 

Drachten wordt straks gewoon 1 grote ghetto. Het drachten wat het was is het allang niet meer, hele woonwijken verloederen, onkruid en groenvoorzieningen worden niet bijgehouden, overal wordt maar volk heen geplempt wat helemaal niet in staat is überhaupt zorg te dragen over een woning cq tuin. Laat staan een gedeelte jeugd wat er in drachten rond scharrelt, die hebben ook nooit opvoeding gehad.

datbenikhoor uit Drachten

 

Vooral vw golf aso’s

O.P. Merker uit Koufurderrige

 

Ik geef deze man groot gelijk! Er wordt niet geluisterd, zonder enige info worden er besluiten genomen, plannen gemaakt. Betrek de buurt er dan bij gemeente Smallingerland! Ook met dat nieuwe mfc in de swetten worden mensen genegeerd. De leefbaarheid in de wijk is een belangrijk onderdeel. Helemaal als je er een huis of appartement gekocht hebt om de plek of omgeving waar het staat. En dan ineens wordt er iets zomaar gewijzigd waardoor je overlast etc. Krijgt. Ik begrijp de ergernis en de machteloosheid wel als het elke keer zo gaat. Hierdoor kan je straks met veel vergelijkbare situaties op flink wat weerstand rekenen. Helemaal als de wijk verpauperd met nieuwe mensen die niet weten hoe je moet grasmaaien of die het überhaupt niet interesseert iets in of om huis te doen. Sterkte!

sixpack uit Drachten-Azeven

 

Het valt mij op dat het weer dezelfde wethouder (Robin Hartogh Heys) is die niet communiceert met de burgers van wijk de swetten. Hij kan beter weer terug gaan naar Gelderland en daar zijn zinnen doordrukken. Ik vindt het maar een walgelijk mannetje

Swelgje uit Drachten

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan