Account
Logo
Zoeken
Zoeken
10 °C

Celstraf voor Feanwâldse voor 'genitale verminking' van minnares

Publicatie: dinsdag 31 januari

 

REACTIES

4000 duizend is veel te weinig
Ze hebben een nul te weinig gerekend

texel uit Burgum

Dit is echt veel voor NL begrippen

machopluis uit Drachten

@texel: Ik vind 4.000.000 een mooi bedrag en 40.000.000 al helemaal.

holtor uit Nijewier

 

In iedergevaleen gevangenisstraf.

Kareltje uit Holwert

 

REACTIE VERWIJDERD

harrydehengst uit Harkema

als ze dit had geweten zou ze het niet hebben gedaan denk ik nu tijd om er over na tedenken

henkdijk uit Ezinge

 

REACTIE VERWIJDERD

Keessie65 uit Marrum

Spoetnik heeft gelijk, de man is uiteindelijk vreemd gegaan en indirect de veroorzaker van het toegebrachte leed...

ambtenaartje uit Lutjerijp

We doen net alsof het slachtoffer zo onschuldig is.
Alsof het normaal is dat je ligt te vozen met iemand die al een partner heeft.

En dat uiteindelijk de vrouw letsel heeft veroorzaakt is zeker niet goed te praten maar het leed wat is veroorzaakt door de man/minares ook niet.

bijzonder uit Drachten

 

Liggen je schaamlippen eraf, mag je ook nog zelf naar huis lopen. Wat een heer. Kan gebeuren natuurlijk als je vreemd gaat. Blijft altijd van dat sneue volk

Ôale Stervingwerver uit Oostindië

 

Har mantsje mei wer moai by har yn bêd krûpe, as moat dy der no ek om tinke dat syn lytse man der ôf knipt wurd? It is wol in apart fel dat frommes, in oar frommes sa yn't krús stekke, mar sy sil har knap fernedere fielt ha. Sy hie better ha kearel oanpakke kint.

dewierewaldman uit Jistrum

 

Lekker een jaartje brommen met de wetenschap dat je vent elke avond een ander schatje heeft. Priceless

peuter uit Surhuisterveen

 

Ziek ....wijf ...en zieke man ook .....datje dat al tijden weet dat snap ik niet dus.....zal wel money kwestie zijn....anders blijf je er niet bij lijkt mij

Koda uit Akkrum

 

Je pakt toch niet die vreemde vrouw,..daar heb je geen relatie mee, je hebt een relatie met je partner,..en dan nog doe je niet zoiets vreselijks,..echt heel erg ziek.

keiki uit Drachten

 

Flessentrekkers en oplichters, proberen namaak horloges als echt te verkopen in hun zogenaamde juwelierswinkel 🤷🏻‍♀️

nicpunt uit Bakovensmee

Bali indonesie 👎🏻

slingeraar uit De Westereen

 

Ik denk dat deze vrouw met een vreselijk minderwaardigheids gevoel rondliep.Dit is typisch een geval in de relationele sfeer.Als je vrouw of man het aanlegt met een ander komen er gevoelens van woede ,verdriet en jaloezie naar boven en dat kan escaleren in poging tot moord of echt iemand doodmaken. Je leest tegenwoordig veel over misdaden in de relationele sfeer.Ook andersoortige misdaden worden vaak gepleegd door mensen die rondlopen met gevoelens van minderwaardigheid, het niet of nauwelijks kunnen meedraaien in de steeds maar hardere maatschappij.Niet iedereen heeft die mentale sterkte om dat allemaal te trotseren.Dus stiekeme buitenechtelijke relaties lopen vaak verkeerd af met alle gevolgen vandien.

theodorus uit Burgum

 

Ziek volk

Barbapapa uit Drachten

Hoezo ziek barbapapa,verplaats jij je es even in de plaats van die misdeelde vrouw die bedondert wordt door haar man die vrijt met een andere vrouw.Wat zou jij doen als jouw vrouw het aanlegt met een andere man?Zou dan wel es in jouw hoofd willen kijken met wat voor gevoelens jij dan zou rondlopen.Ben je dan ook ziek?Nee woede en verdriet en jaloezie zullen jouw gevoelens gaan overheersen en wat ga jij dan doen?Zou dan alleen maar willen hopen dat jij niet met gevoelens van moord en doodslag gaat rondlopen.Ligt gewoon hoe jou mentale sterkte is.

theodorus uit Burgum

Vreemdgaan is niet uniek ofzo, ja kan heel hard en vernederend zijn, maar je snijd niet een ander in de doos. Ik had het gefilmd en naar de ouders/familie gestuurd,mijn partner uitgekleed via de rechter, als je mentaal niet sterk bent moet je geen relatie aangaan.

keiki uit Drachten

 

Dat de advocaat het niet op krankzinnigheid heeft gegooid... Een persoon die hiertoe in staat zonder spijt betuiging kan alleen maar TBS krijgen zou je zeggen. De rechter is blijkbaar van mening dat deze vrouw niet krankzinnig is. Besef even wat voor gespuis er vrij rondloopt als de rechter dit niet TBS waardig vindt.

Boekemoantsje uit Hongerige Wolf

Er lopen steeds meer verwarde personen rond ,hulp voor deze mensen is er veel te weinig door personeelskrapte ,gevangenissen zitten vol met psychisch gestoorde mensen die eigenlijk in een inrichting zouden moeten zitten.Want wie wil tegenwoordig nog psycholoog of psychiater worden,want veel psychologen en psychiaters zijn zelf al een ietwat gestoord ,zeg maar dat het een akelig beroep is.Altijd maar de ellende van een ander moeten aanhoren nou hou dat maar es vol .

theodorus uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan