Account
Logo
Zoeken
Zoeken
16.3 °C

Holwert: telekraan blijft autobrug bedienen tot aan renovatie

Publicatie: maandag 5 juni

 

REACTIES
thecure uit Kollum

Tijd voor een brug of tunnel naar Ameland....

memyself uit Oentsjerk

Mei eltse tûzenden besikers dy't harren brochje en bierkes meinimme, it ôfval ûnder it strân bedobje en jûns wer wêrom karkje? Dan kinst it Amelân better ôfgrave en bedobje.

memyself uit Oentsjerk

Mei eltse dei... Wâldnet, wannear komt it prachtige momint dat wy ús reaksjes oanpasse kinne?

WâldNet uit Burgum

Der wordt noch oan wurke. Wy dogge us best :-)

advertentie

memyself uit Oentsjerk

👍👍

frons uit Holwert

Besteed het geld aan een tolbrug ipv een renovatie, veerboot is toch geen toekomst.

krektwat uit Burgum

Dat hebben zij in Denemarken ook met een van hun waddeneilanden gedaan en dat was geen goed idee achteraf. Mensen komen naar het strand met hun auto en nemen hun eigen consumptie's mee etc. mee. Gevolg dat de lokale winkels en horeca op de fles gingen en de lokale bevolking niks meer verdiende aan toerisme.

frons uit Holwert

In Denemarken betreft geen Tolbrug, en ja daar mag je met je voertuig het strand op. Ben er dit jaar nog geweest, ideaal zo'n brug.
Ze hebben 1 fout gemaakt, geen tolpoortje.
Prijs van de brug net zo duur als overtocht met boot maken, dan verandert er niks in mijn ogen.

melaniatrump uit Dokkum

Kun je vergeten, een tunnel onder de Waddenzee door.
Elektrische boot is een goed alternatief, windmolenpark bij holwerd, wordt het een stuk duurzamer van. En auto’s simpelweg weren, wordt het een stuk makkelijker van op de terminal.
Verder Ameland bestempelen als beschermde natuur en net als Noorwegen, de boetes bij overtreding eens laten starten op EUR 900,00 en flink handhaven, dan valt het met overlast en vervuiling wel mee…

krektwat uit Burgum

Windmolenpark? Ben je helemaal mesjogge? Ik ben blij dat de gemeente Noard-east Fryslân een verbod heeft uit geroepen voor windmolens in het waddengebied. Moet er niet aan denken dat die vogel gehaktmolens en horizonvervuilende krengen ons waddengebied vernachelen. Ameland autoluw maken ben ik wel voor.

Koekenbakkert uit Drachten

Past allemaal in het plaatje om bij Ferwert een nieuwe haven te bouwen, weer een stukje rust de nek omgedraaid. Net als dat belachelijke Holwerd aan zee plan. Man man laat die Hollanders lekker in de Randstad in een park gaan ziten dikdakken.

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan