Account
Logo
Zoeken

Najaarsconcert Vocaal Ensemble Cantando

DRACHTEN - Najaarsconcert Vocaal Ensemble Cantando

Zondag 27 oktober a.s. om 16 uur geeft Vocaal Ensemble Cantando uit Drachten een Najaarsconcert in de Doopsgezinde Kerk in Drachten. Het ensemble bestaat uit 16 enthousiaste zangers, het accent ligt op klassieke a capella muziek uit verschillende stijlperiodes.
Deze middag staan er o.a. werken van Maurice Duruflé, Johannes Brahms en Camille Saint Saëns en Anton Bruckner op het programma. De composities van Anton Bruckner brengt het koor als ode aan zijn 200e geboortedag.
Cantando staat sinds begin dit jaar onder leiding van Arjen Veenhuizen. Hij zong zelf veel in het buitenland, 15 jaar was hij verbonden aan het Opernhaus in Zwitserland maar is weer terug op Friese bodem.
Arjen Veenhuizen zal deze middag eveneens een solistisch optreden geven met Rein Albert Ferwerda als piano-begeleider. Ferwerda is bekend in de wijde omtrek als uitvoerend musicus als o.a. pianist en organist, koordirectie en heeft zijn eigen talentenklas.
Het belooft een afwisselend programma te worden. Kaarten à 10 euro pp zijn verkrijgbaar bij de entree of van tevoren te bestellen via contact@cantando.nl.

Waar:Doopsgezinde kerk
Plaats:Drachten
Datum:27-10-2024
Aanvang:16.00 uur