Account
Logo
Zoeken

Spokentocht Town of Halloween

KOLLUM - Vrijdag 01 november 2024 is het weer zo ver! Op de route van bijna 3 kilometer in het holst van de nacht ontmoet je de meest enge freaks en verschrikkelijke locaties! De start en finish is in de feesttent aan de Bernhardlaan (parkeerterrein V.V. Kollum). Het thema van deze vijfde editie is “Freaks inside you!” Een tocht vol horror-entertainment met bijna 100 freaks en hartslag verhogende momenten, waarbij u ogen, oren en zenuwen te kort komt! Na afloop is een gezellige afterparty met Moonlight Drive in show in de feesttent!

De voorbereidingen zijn in volle gang, er is intussen een professioneel grime team gevormd en ervaren acteurs gevraagd die verrassende acts gaan opvoeren op de route!! Door middel van professionele grimeurs en eigen gemaakte kostuums ’s willen we er een bloedstollende horrorervaring van maken. Ook de decorploeg is al van start met het maken van de verschillende sets die je tegen gaat komen tijdens de tocht!! Ook ontmoet je Hetty en Betty, de terror-twins! Ga mee in hun wonderlijke, lugubere, suikerzoete fantasieën en ervaar hun schattige nachtmerries......

Mee doen?
Startkaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.mgtickets.nl. De start is groepsgewijs tussen 19.00 en 01.00 uur vanaf de Bernhardlaan, parkeerterrein V.V. Kollum. Tickets zijn per tijdvak beschikbaar, dus zorg dat jou groep tegelijk kunnen starten in het zelfde tijdvak. 1 ticket is geldig voor 1 persoon. Maximaal 8 personen per groep. Deuren zijn open vanaf 18.30 uur. Een startticket kost 10,- euro per persoon en op is op! De tocht gaat te voet en zal ongeveer 1 uur duren!! (3 km.) Dit mag je niet missen!!! (adviesleeftijd is vanaf 16 jaar en deelname op eigen risico).

Het eerste uur van 19.00 tot 20.00 uur is de tocht speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking en begeleiding. Dit uurtje is ook geschikt voor mensen die normaal te bang zouden zijn. De spoken blijven een beetje eng, maar op een laag pitje.

De horrortocht word georganiseerd door Moonlight Events, onder regie van Renske & Erik Beets.

PROGRAMMA:
Vrijdag 01 november 2024
14:00 tot 16.00 uur: Halloween kindermiddag (Gratis entree)
18.30 tot 02.00 uur: Feesttent geopend met Moonlight Drive in Show
19.00 tot 20.00 uur: Spokentocht speciaal voor mensen met een beperking
20.00 tot 01.00 uur: Town of Halloween spokentocht

Waar is het?
Bernhardlaan 85 in Kollum, parkeerterrein V.V. Kollum. Adviesleeftijd vanaf 16 jaar. De kindermiddag is uiteraard voor alle leeftijden. Startkaarten zijn verkrijgbaar via www.mgtickets.nl.

Kijk voor meer informatie op www.beleefkollum.nl of www.facebook.com/SpokentochtNoardeastFryslan

Waar:Bernhardlaan Kollum
Plaats:Kollum
Datum:01-11-2024
Aanvang:19.00 uur