Account
Logo
Zoeken
6.5 °C

Onbekende pleegt ontucht met kind

vr 3 oktober 2008, 9.21 uur

DOKKUM - Twee weken geleden is met een negenjarig jongetje uit Dokkum ontucht gepleegd. Het jongetje fietste op vrijdag 19 september om 20.15 uur over het fietspad van de Strobossertrekweg tussen de wijk Kooilanden en het industrieterrein de Hoge Dijken. Hij werd daar door een hem onbekende man van de fiets getrokken. In de bosjes werden ontuchtige handelingen met hem gepleegd.

De onbekende man zou na de ontucht richting de Lauwersseewei zijn gerend. Van de man is alleen bekend dat hij een donkerkleurige trui droeg met daarop een print van een doodskop met daaronder twee gekruiste botten.

De politie wil graag in contact komen met mensen die rond genoemd tijdstip iets hebben gezien op of rond het fietspad van de Strobossertrekweg of die wellicht informatie hebben op grond van het signalement van de dader. De politie wil graag weten wie de fietser was, die volgens het slachtoffer om zijn fiets heen moest fietsen omdat deze op het fietspad lag. Zij kunnen via 0900 8844 contact opnemen met de politie.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslid

Johan Talsma (BVNL) stapt op als raadslidregionaal nieuws

Centrale As bij Dokkum krijgt nieuw asfalt

Centrale As bij Dokkum krijgt nieuw asfalt


ondernemend nieuws

Kooy Transport neemt Niek Dijkstra Transport over

Kooy Transport neemt Niek Dijkstra Transport overregionaal nieuws

Frisse Wetter- en Willerun in Burgum

Frisse Wetter- en Willerun in Burgum