Account
Logo
Zoeken
5.6 °C

Feestavond bij Hout en Bouw CNV

za 28 februari 2009, 19.56 uur

HARKEMA - De afdelingen Harkema-Surhuisterveen en Twijzel van CNV Hout en Bouw hebben 27 februari hun jaarlijkse feest/familie avond gehouden. De heer T. Hansma heette iedereen welkom en had een korte overdenking waarna districtbestuurder de heer J. Osinga aan het woord kwam. Natuurlijk bracht hij de crisis waar we ons momenteel in bevinden naar voren.

Elke week komen er nu bedrijven die zich melden in Drachten, op het hoofdkantoor voor Noord- Nederland dat zij noodgedwongen werknemers in de ww moeten brengen. Verder is er een fusie op komst tussen de bedrijvenbond CNV. "We hebben nu nog verkering in maart gaan we verloven en in de maand april trouwen" zoals dhr Osinga dit mooi verwoordde.

Belangrijk punt wat voor velen nu speelt tot je 67e jaar doorwerken?

CNV Hout en Bouw pleit ervoor dat als één werknemer er 40 dienst /werkjaren er op heeft zitten dan kan genieten van zijn wao. Er werd op deze vrijdagavond één lid gehuldigd namelijk de heer K. Land te Kootstertille. Hij is 40 jaar lid van de bond. Twee leden waren verhinderd, zij waren elk 25 jaar lid. Nadat de heer Osinga de bijhorende bonds insigne had opgespeld met bijhorende oorkonde en bloemen had overhandigd, werd er een foto gemaakt.

De avond werd afgesloten met de caberetploeg Rynk Rank te Tsjalbert met hun nieuwste cabaret stuk "Kroegepraat".

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Skûtsje De Broekophâlder gedoopt in Eastermar

Skûtsje De Broekophâlder gedoopt in Eastermar
regionaal nieuws

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen