Account
Logo
Zoeken
18.1 °C
© ProFlash Fotografie Drachten

Tiende keer wordt einde estafette

do 9 april 2009, 21.44 uur

DRACHTEN - Donderdagmiddag werd op initiatief van gemeente Smallingerland voor de tiende keer de foto-estafette geopend in de gangen van de Lawei te Drachten.

Het stokje werd vorig jaar overgedragen aan ZuidOostZorg en de opdracht werd uitgevoerd door fotografe Corrie Grupstra. Corrie fotografeerde het afgelopen jaar op geheel eigen wijze de (infra-) structuur van de zorg zoals wij deze in Smallingerland kennen.

"De foto's laten ouderen zien in hun leven en de verbondenheid tussen de mensen en begeleiders zijn heel duidelijk te zien", aldus mevrouw Huizenga, directeur van ZuidOostZorg.

Wethouder Fred Veenstra vertelde dat er aan de 10 jaar van foto-estafette nu een einde is gekomen, het stokje zal niet meer worden overgedragen. Wel zal er een nieuw idee worden ontwikkeld, zodat ook fotografie in Smallingerland een belangrijke plaats blijft innemen. Alle foto's uit de afgelopen tien jaar zullen worden bewaard in het archief van de gemeente en zo is er over lange tijd nog een goed beeld over de ontwikkelingen die Smallingerland heeft doorgemaakt.

De tentoonstelling is nog te zien tot 21 mei.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto

Wielrenner gewond na aanrijding met lesauto







kwijt / misdaad in je straat

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard

Gevonden controle-paneel elektrische fiets in Burdaard


kwijt / misdaad in je straat

Bowie vermist in Burgum

Bowie vermist in Burgum