Account
Logo
Zoeken
© Wouter Jansen

Cuby and the Blizzards in Iduna

za 3 oktober 2009, 9.00 regionaal

DRACHTEN - We gaan door tot er iemand bij neer valt

Vrijdag is het zover,het publiek stroomt binnen wachtend op Cuby+Blizzards. Een drukke avond voor poppodium Iduna in Drachten. De zaal is helemaal vol. Na een beetje meer stilte rond de band komen ze weer helemaal tot leven met hun succesvolle nieuwe cd “Cats Lost”. Voor het publiek spelen ze vooral oudere nummers maar ook laten ze een paar nieuwe nummers horen.

Interview Harry Muskee
“Ik vond het heel leuk om te spelen in Iduna, er hing een leuke sfeer en gezellig druk . Volgende week hebben we 4 optredens, het is wel druk. Maar we gaan door tot er iemand bij neer valt, we zijn liefhebbers van muziek daarom staan we na 45 jaar nog steeds op het podium. En ook door het succes van onze nieuwe cd, meestal worden er niet zoveel cd’s verkocht. Dan is het mooi dat je toch nog succes hebt. Na deze cd zijn we niet van plan om op te houden.

Over 2 jaar denk ik dat er wel weer een cd van ons uit is. Op Cats Lost staan wel een paar nummers die wat meer pop zijn maar voor de rest zijn het echte blues, de stijl die we onze hele carriere hebben gehanteerd" aldus Muskee tegenover interviewster Harmke Buursma.

C+B speelde in de volgende bezetting: Harry Muskee (zang), Herman Deinum (bas), Erwin Java (gitaar), Hans La Faille (drums) en Helmig van der Vegt (piano, toetsen).

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws