Account
Logo
Zoeken
© Wouter Jansen

TSO-congres voor overblijfkrachten

do 8 oktober 2009, 23.03 regionaal

DRACHTEN - Op woensdag 7 oktober vond in het Fries Congrescentrum Drachten het eerste Friese TSO- congres plaats. Tijdens dit congres konden de vrijwilligers die de tussenschoolse opvang (TSO) verzorgen elkaar ontmoeten en workshops volgen. Er waren 250 TSOvrijwilligers die dit congres hebben bezocht.

Dagelijks verzorgen honderden vrijwilligers de tussenschoolse opvang op basisscholen. Om deze vrijwilligers bij hun verantwoordelijke werk te ondersteunen en te inspireren organiseerden een aantal samenwerkende organisaties BroodNodig: het eerste Friese TSO-congres.

Tijdens het congres was er de mogelijkheid om twee workshops te volgen. De deelnemers konden kiezen uit twaalf workshops. Elke workshop gaf de deelnemer praktische tips en informatie over een bepaald onderwerp rond de tussenschoolse opvang. Met dit congres wilden de initiatiefnemers de vrijwilligers niet alleen praktische ondersteuning bieden, maar ook laten zien dat hun werk gewaardeerd wordt.

Het eerste Friese TSO-congres werd georganiseerd door Scholennetwerk De Basis in Heerenveen, Maatschappelijke Onderneming Smallingerland en kinderopvangorganisatie Kinderwoud. Dit deden zij in samenwerking met De Swingel uit Leeuwarden.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws