Account
Logo
Zoeken

BMW-rijder ontsnapt aan politie

do 22 oktober 2009, 11.51 regionaal

DAMWALD - Een zoekactie met meerdere politie-eenheden in Damwâld leverde woensdagavond rond 23.00 uur niets meer op. Een automobilist was voor de politie op de vlucht geslagen in de auto. Op een parkeerterreintje voor de sporthal De Boppeslach in Damwâld is de persoon te voet verder gegaan. De vluchtactie was succesvol want de politie kon hem die avond niet meer traceren

De automobilist reed vooraf aan zijn vlucht over de rondweg van Feanwâlden. Agenten zagen dat de auto slingerde, een verkeerde rijstrook nam en dat de bestuurder geen gordel droeg. De politie besloot daarop de automoblist een stopteken te geven. In plaats van te stoppen schoot de bestuurder er met hoge snelheid vandoor.

De achtervolging werd door de politie gestaakt toen de auto met hoge snelheid de bebouwde kom van Damwâld inschoot. De BMW, waarin de persoon reed, werd niet veel later aangetroffen op het parkeerterrein aan de Badhuisweg. Het portier van de auto stond nog open. De zoekactie in de nacht leverde niets meer op en de auto is door de politie in beslaggenomen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
0638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws