Account
Logo
Zoeken
Foto: Geert Huisman

Kloosterman Auto's, begrip in regio

wo 11 november 2009, 1.05 ondernemend nieuws

GARYP - Al 25 jaar lang is Kloosterman Auto's een begrip in de regio. Het autobedrijf is inmiddels al zeventien jaar gevestigd aan de Gravinneloane in Garyp. Het autobedrijf staat bekend om exclusieve auto's maar een groot deel van het aanbod bestaat uit auto's uit alle prijsklassen. Er is een ruime keuze voor iedereen.

Naast de in- en verkoop van auto's kunnen alle auto's gerepareerd worden in de werkplaats. De werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur en tegen een laag uurtarief verzorgt Kloosterman al het onderhoud aan zowel personen- als bedrijfsauto's. Denk hierbij aan kleine en grote beurten, apk keuringen (gratis bij een grote beurt), airco-service, banden en schadeherstel. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld uw oldtimer bij Kloosterman Auto's te repareren. En als klanten op zoek zijn naar onderdelen dan zijn ze eveneens bij het Gariper autobedrijf aan het juiste adres.

In november kunnen klanten bij Kloosterman Auto's een wintercheck laten doen zodat de auto er helemaal klaar is voor de winterse dagen. De auto wordt bij een wintercheck op tientallen punten gratis nagekeken. Dankzij de wintercheck komen klanten niet voor onverwachte verrassingen te staan. Als de klant het wil, is het verder mogelijk gebruik te maken van een gratis leenauto of de haal- en breng service.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws