Account
Logo
Zoeken
Foto: Geert Huisman

De Dikke Draai opent bowlingbaan

wo 31 augustus 2011, 15.10 ondernemend nieuws

SURHUISTERVEEN - Restaurant De Dikke Draai in Surhuisterveen heeft deze zomer een gloednieuwe bowlingbaan geopend. De bowlingbaan is geplaatst op de plek waar voorheen de kegelbaan stond en er kan op vijf banen gebowld worden. Bowlen kan al vanaf 20 euro per uur en het dragen van bowlingschoenen is verder niet nodig. "Dit is de modernste bowlingbaan in het Noorden" weet eigenaar en uitbater Binne Postma van De Dikke Draai. De baan is verder voorzien van een lichtshow en goede muziekinstallatie waardoor er ook 'disco bowlen' mogelijk wordt.

Complete metamorfose
Het achterste gedeelte van De Dikke Draai is in de afgelopen maanden in zijn geheel vernieuwd. Naast de moderne bowlingbaan is er tevens een nieuwe bar geplaatst. Met verschillende zitplaatsen is de accommodatie geschikt voor zowel jong en oud. Ook is er voor de kleintjes een kinderhoek ingericht inclusief magnetron zodat ouders zelfs hun baby's een warm hapje of drankje kunnen geven.

Kinderen gooien altijd raak!
Ook voor kinderen biedt de nieuwe bowlingbaan extra mogelijkheden. Zo kan een 'funbumper' (rand die omhoog gaat, zie fotonieuws) ingeschakeld worden zodat de bal niet van de baan kan schieten. Op deze wijze gooi je altijd raak. De bumper kan per persoon via de computer ingesteld worden zodat de bumper automatisch omhoog gaat zodra een kind aan de beurt is. Dankzij dit systeem wordt bowlen ook extra leuk voor bijvoorbeeld kinderfeestjes.

Diverse arrangementen
De Dikke Draai biedt met haar nieuwe bowlingcentrum diverse arrangementen voor zowel jong en oud. Zo wordt op vrijdag- en zaterdagavond het 'discobowlen' gehouden. De disco is spectaculair en voorzien van muziekclips, blacklights en een rookshow. Alle arrangementen zijn te vinden op de website van De Dikke Draai. Vanaf 1 oktober is De Dikke Draai ook op elke zondag geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur

Meer weten? www.dedikkedraai.nl

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws