Account
Logo
Zoeken
9.1 °C
Foto: Geert Huisman

Wethouder opent nieuw uitzendburo Dokkum

vr 7 juni 2013, 21.48 uur

DOKKUM - Wethouder Boorsma heeft vrijdagmiddag door middel van het doorknippen van een lint de opening verricht van Quick Uitzendburo aan de Rondweg (west) in Dokkum. De wethouder haalde in zijn speech het ontstaan van Quick Uitzendburo aan, en hoe oprichter Mient Stoelwinder van werknemer in de vleesindustrie nu uitzendondernemer is geworden.

Ook haalde hij aan dat Quick uitzendburo een eigen opleidingscentrum heeft, genaamd ‘Carrière Center’, waar bedrijven en werknemers terecht kunnen voor alle mogelijk bedrijfsopleidingen zoals VCA, BHV, heftruck, hijsbewijs, code 95 (Chauffeurs), opleidingen op maat en BBL trajecten. Ook werd het uitzendburo Bouw en Civiel in januari 2012 overgenomen en werd met de Quick-vestigingen in Leeuwarden, Sneek en Heerenveen de keten van uitzendbedrijven compleet gemaakt.

Vestiging in Dokkum
Alberta Maassen van den Brink gaat de vestiging in Dokkum runnen. Voorheen werkte ze vanuit Leeuwarden en was verantwoordelijk voor de regio’s Leeuwarden, Drachten en Dokkum. Omdat er ondernemers waren in de regio Dokkum, die liever zaken deden met een vestiging in Dokkum, heeft Mient onderzoek verricht naar deze vraag. Al snel werd duidelijk dat er in Dokkum een vestiging moest komen.

De opening

Wethouder Boorsma: ” Ik vind het een eer dat ik vandaag het nieuw Quick uitzendburo mag openen en ik wil u dan ook bedanken voor de uitnodiging. Alle mensen die een bijdrage hebben geleverd aan de realisatie van dit uitzendbureau wil ik namens de gemeente Dongeradeel van harte feliciteren met dit prachtige resultaat!”

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende


kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer