Account
Logo
Zoeken
14.7 °C
Nadieh uit Surhuisterveen gekroond tot Miss Boerin
Fotograaf: Michael Rhebergen

Nadieh uit Surhuisterveen gekroond tot Miss Boerin

vr 28 juni 2019, 16.34 regionaal

SURHUISTERVEEN - De zesde Miss Boerin van Nederland heet Nadieh Bruinsma uit Surhuisterveen. Ze werd donderdagavond gekroond tot Miss Boerin 2019 in een overvolle feestzaal bij de Land- en tuinbouwbeurs in Deventer.

Dat de juryleden het er moeilijk mee hadden, bleek wel uit het extra nummer dat ingelast moest worden alvorens de bekendmaking van start ging. Kalendermodel Anneroos vermaakte het publiek nog even met haar zang en dans, terwijl de jury met behulp van de publieksstemmen tot een unaniem besluit probeerden te komen. Nadieh mag zichzelf nu een jaar lang Miss Boerin van Nederland noemen. Ze won hiermee niet alleen de eer, eeuwige roem en toegang voor twee tot de Zwarte Cross, maar tevens een volledig verzorgd weekend Antwerpen voor 2 personen.

Frederique Kleefstra, tevens afkomstig uit Friesland, won de titel Miss Agro waarmee zij een jaar lang ambassadrice is voor Stichting Team Agro NL. Bovendien won deze Friese schoonheid ook toegang tot de Zwarte Cross voor 2 personen, nadat zij daar op 19 juli eerst de Gouden Trekker Award heeft uitgereikt aan de winnaar van die verkiezing.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws