Account
Logo
Zoeken
17.2 °C
Maandagavond: Kerst op de Klinze met de Zandtovenaar

Maandagavond: Kerst op de Klinze met de Zandtovenaar

zo 17 december 2023, 22.23 lokaal nieuws

ALDTSJERK - Op Landgoed de Klinze te Aldtsjerk zal maandagavond een prachtige creatieve en muzikale avond plaatsvinden. Gert van der Vijver, beter bekend als de Zandtovenaar, zal samen met zijn dochter Sera Noa een prachtig programma verzorgen op Landgoed de Klinze.

Gert is bekend van zijn talent om geweldige tekeningen te maken in zand. Deze avond werkt hij samen met zijn dochter Sera Noa. Sera Noa is gezegend met een prachtige stem en een talent om op het podium te stralen. Sera Noa zal een mix ten gehore brengen van mooie liederen waarbij Kerst centraal zal staan.

Gert van der Vijver brengt je in verwondering door een magisch zandspel van licht en donker. Hij strooit, schuift en gooit zijn zand op een verlichte glasplaat en laat op betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. Hij werkt voor de Landelijke televisie maar ook Kerst met de Zandtovenaar wordt landelijk uitgezonden. Hij heeft zelfs met Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima samen getekend. Zijn fantastische werk sluit altijd heel mooi aan bij de liederen die te horen zullen zijn.

Trakteer uzelf op een bijzondere kerstavond en geniet van wat u wordt aangeboden op Landgoed de Klinze op 18 december. De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws






Poll: Welk besluit zou u nemen als u raadslid zou zijn?

Huisvesting voor statushouders  
56%
Focus op permanent AZC in Dokkum  
44%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!