Account
Logo
Zoeken
20 °C
25.000 euro subsidie voor Burgum Magazine

25.000 euro subsidie voor Burgum Magazine

do 27 juni 2024, 18.53 lokaal nieuws

BURGUM - Stichting Burgum Magazine heeft een subsidie van 25.000 euro ontvangen voor het project 'Versterking pr-communicatie Burgum'. De subsidie is toegekend vanuit de versnellingsagenda en is bedoeld om het toerisme en de lokale economie in de gemeente Tytsjerksteradiel te stimuleren.

Het project richt zich op het versterken van de marketing van Burgum en de regio De Noardelike Fryske Wâlden. Het doel is meer bezoekers aan te trekken, de bestedingen te verhogen en de verblijfsduur in de regio te verlengen.

Stichting Burgum Magazine speelt sinds een paar jaar een lokale rol met hun jaarlijkse uitgave van het magazine 'Burgum heeft Meer'. Ondernemers kunnen hier tegen betaling hunzelf presenteren, ook worden er toeristische attracties gepresenteerd. Daarnaast is in juli 2022 de website Burgum.nl gelanceerd om de online zichtbaarheid van het dorp te vergroten.

Het project omvat verschillende activiteiten, waaronder het publiceren van artikelen over de regio, online promotie, en het verbeteren van de vindbaarheid van toeristische informatie. Ook wordt er ingezet op samenwerking met lokale ondernemers.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws