Account
Logo
Zoeken
16.5 °C

Woningaanbod:
Nijebuorren 19 in Harkema

PRIJS: EUR 225.000,-

HARKEMA - Ontdek de charme en het potentieel van Nijebuorren 19 in Harkema, een aantrekkelijke twee-onder-een-kapwoning gebouwd in 1962, die in 2008 met zorg en aandacht aan de achterzijde is uitgebouwd. Deze woning combineert het beste van twee werelden: de authenticiteit en robuustheid van de bouw uit de jaren '60 met de moderne gemakken en verbeteringen van nu.

Bij het betreden van dit huis zul je merken dat een deel ervan is voorzien van kunststof kozijnen met HR(++)-glas, wat zorgt voor een uitstekende isolatie en een verlaging van je energierekeningen. De aanbouw aan de achterzijde, eveneens uitgevoerd met kunststof boeidelen, benadrukt de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van deze woning. De cv-ketel uit 2008 zorgt voor betrouwbare verwarming en warm water, wat bijdraagt aan het comfort.

De indeling is als volgt: Begane grond: entree via de voordeur aan de voorzijde van de woning; hal met trapopgang en meterkast; royale woonkamer met inbouwkasten; L-vormige woonkeuken met een keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en een schuifpui naar de tuin; bijkeuken met vaste kast voorzien van cv-opstelling en opstelplaats voor het witgoed; toiletruimte met hangend toilet.

Eerste verdieping:
Overloop met bergkast; drie slaapkamers; badkamer met wastafel en douche.

Tweede verdieping:
Middels een plafondluik bereikbare vliering.

Buitenom:
De achtertuin is een ware oase van rust en gezelligheid. Sfeervol aangelegd en voorzien van een charmante overkapping met bergruimte, biedt deze ruimte een perfecte plek voor zowel ontspanning als vermaak. Of het nu gaat om een zomerse barbecue met vrienden of een rustige avond met een goed boek, deze tuin wordt jouw eigen priv

Klik hier voor meer informatie over deze woning

Bekijk gehele woningaanbod