Account
Logo
Zoeken
15.9 °C

Woningaanbod:
Johan Ter Schoeleweg 44 in Surhuisterveen

PRIJS: EUR 269.000,-

SURHUISTERVEEN - Welkom thuis in deze prachtig gemoderniseerde en uitgebouwde woning waar de charme van 1957 naadloos samensmelt met comfort en stijl van de tijd van vandaag. Gelegen in het hart van Surhuisterveen biedt deze woning een perfecte combinatie van rust en gemak met zijn recente upgrades en renovaties.

In 2019 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd met een bijkeuken. De elegant betegelde badkamer, vernieuwd in 2020, voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine. Dat geldt ook voor de toiletruimte (eveneens 2020). In december 2023 werd het huis verder verbeterd met een nieuwe laminaatvloer, deuren en stopcontacten die zorgen voor een frisse en moderne uitstraling. In de keuken met grotendeels nieuwe inbouwapparatuur kun je in alle comfort de heerlijkste gerechten bereiden voor vrienden en familie.

Begane grond:
Entree via de voordeur; binnenkomst in de hal met meterkast, trapopgang en trapkast; betegelde toiletruimte met hangtoilet; woonkamer met open keukenruimte, voorzien van keukenopstelling met grotendeels nieuwe inbouwapparatuur; bijkeuken met witgoedaansluitingen, CV-opstelling en achterdeur.

Eerste verdieping:
Overloop; 3 slaapkamers; badkamer met douche en wasmeubel.

Tweede verdieping:
De zolder, toegankelijk via een nieuwe vaste trap, is gerenoveerd en voorzien van dakisolatie in 2021 en biedt nu een extra ruimte, geschikt als bijvoorbeeld een thuiskantoor of speelruimte. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden.

Buitenom:
Buiten vind je een prachtige, onderhoudsarme tuin die perfect ligt op het zonnige zuidwesten. Deze tuin is de ideale plek voor ontspanning of om te genieten van de buitenlucht met minimale inspanning voor onderhoud. Niet te vergeten, de garage heeft ook een volledige make-over ondergaan in 2023. Van nieuwe dakgoten tot voegen en een extra opslagzolder, geen detail is over het hoofd gezien.

Surhuisterveen:
De woning staat in een vriendelijke, sociale en kinderrijke buurt van Surhuisterveen. Uw boodschappen haalt u om de hoek want het centrum is op loopafstand. Surhuisterveen zelf is h

Klik hier voor meer informatie over deze woning

Bekijk gehele woningaanbod