Account
Logo
Zoeken

Woningaanbod:
Koelandsweg 11 in Donkerbroek

PRIJS: EUR 529.000,-

DONKERBROEK - Welkom op deze prachtige plek in het buitengebied van Donkerbroek! Hier presenteren we je een goed onderhouden en levensloopbestendige woning met een grote vrijstaande garage, bergingen en een heerlijke verzorgde tuin. Het huis staat op een royaal perceel van ca. 2600 m2 en biedt u vanaf de voor-en achterzijde weidse uitzichten over de aangrenzende landerijen.

Deze ruime woning traditioneel gebouwd in 1926 is deels voorzien van dubbele beglazing, en vloerisolatie. Het geheel wordt verwarmd door een jonge HR combiketel van Nefit uit 2019 met behulp van radiatoren en vloerverwarming in de woonkamer en badkamer.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, hal met trapopgang, de dichte keuken voorzien van een nette massief houten keukenopstelling, de heerlijk lichte woonkamer van ca. 34 m2 met een prachtig weids uitzicht over landerijen en een aangrenzende rijbomen, een goed werkende houten kachel en een open zolderruimte, een hal met aansluitend twee slaapkamers en toegang naar de bijkeuken, bijkeuken met cv-opstelling en het toilet, een slaapkamer van ca. 20 m2 en de nette badkamer met een twee-persoonligbad, een douchehoek, wasmeubel, vloerverwarming, een infrarood sauna en een lage wasbak speciaal voor uw voeten.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping heeft een slaapkamer en veel bergruimte.

Buiten:
Aan de zijkant van het perceel staat de ruime garage met berging van ca. 44 m2 met zolder.
Daarnaast staan er op het perceel diverse bergingen, overkappingen en een dierenverblijf.

Rondom de woning ligt een prachtige zonnige tuin ingericht met terrassen, een groot gazon, fraaie beplanting en voor de liefhebber verse groente uit uw eigen moestuin. De ruime oprit biedt genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het geheel is gelegen aan de Noordkant van Donkerbroek met een goede aansluiting op de regionale (de N381) en nationale wegen.

Donkerbroek:
Gelegen in het noordelijke deel van Nederland, in de provincie Friesland, is Donkerbroek een charmant dorp met ongeveer 2.500 inwoners. Het maakt deel uit van de gemeente Ooststellingwerf en heeft een gunstige locatie ten opzichte van grotere steden zoals Drachten, Groningen en Assen. Hierdoor is het een aantrekkelijke woonlocatie voor mensen die in de stad werken maar in een vreedzame omgeving willen wonen. Bovendien grenst Donkerbroek aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold, een schitterend natuurlandschap met tal van fiets- en wandelpaden
Het dorp biedt diverse faciliteiten, waaronder een huisartsenpraktijk, een supermarkt en verschillende andere winkels. Er is ook een levendig sociaal leven dankzij een scala aan sport- en cultuurverenigingen, wat zorgt voor een dynamische gemeenschap.

Kortom, Donkerbroek combineert het beste van twee werelden: een rustige, natuurrijke omgeving en een goed aanbod aan voorzieningen. Het is een uitstekende plek om te wonen en te profiteren van alles wat Friesland te bieden heeft.

Zoek je naar een plek waar je kunt optimaal kunt genieten van het buitenleven omgeven door rust en natuur, direct vanuit je eigen tuin? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging van deze mooie locatie aan de Koelandsweg 11 in Donkerbroek. Onze flexibele makelaars laten je graag alle mogelijkheden zien die deze bijzondere plek te bieden heeft.

Klik hier voor meer informatie over deze woning

Bekijk gehele woningaanbod