11.9 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Herestraat 2, BurumEUR 649.000,-
Straat Herestraat 2
Postcode 9851 AC Burum
 
Oppervlakte m2
Perceel 2460 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Op een schitterende plek aan de rand van het dorp staat deze statige karaktervolle riante woonboerderij voorzien van een inpandig atelier/werkruimte van ca. 60 m2, een prachtige met zorg aangelegde achtertuin en een heerlijk weids uitzicht aan de achterzijde. Dit alles op een perceel van 2460 m2 aan eigen grond. Een heerlijke plek om te wonen of om werken aan huis en wonen te combineren!

De boerderij oorspronkelijk gebouwd in 1891 is in de loop der jaren verbeterd en verbouwd tot de comfortabele woning die het nu is. Zo is het deels voorzien van vloerisolatie, gevelisolatie, deels plafondisolatie en dubbele beglazing. Het wordt verwarmd door een goed onderhouden HR combiketel uit ca. 1999. Het geheel is in 2020 aan de buitenzijde geschilderd.

De boerderij heeft de volgende indeling:
Entree, hal met aan weerszijden lichte stijlkamers van ca. 26 m2, en 20 m2, de gezellige eetkamer van ca. 24 m2 met kelder en provisieruimte en aansluitend de keuken die is voorzien van een nette keukenopstelling, een tussenhal met zij-entree, hal met toilet en een toegang naar het atelier/werkruimte, een royale slaapkamer met aansluitend een badkamer voorzien een ligbad, douchehoek, twee vaste wastafels en een toilet, de bijkeuken met witgoedaansluitingen, de aan de achterzijde gelegen living gericht op de achtertuin en het prachtige weidse uitzicht, een hobby/werkkamer van ca. 46 m2 met ook het mooie uitzicht over de tuin en de achtergelegen landerijen, bergruimte.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is voorzien van drie slaapkamers, een multifunctionele ruimte, veel bergruimte, een badkamer met douche en vaste wastafel en een grote overloop met vide van en naar de atelier/galerij.

Buiten:
Rondom de boerderij ligt een royale tuin; door de gunstige ligging, afwezigheid van directe achterburen en de aanwezige boompartijen kunt u volop van uw rust en privacy genieten.
De voor- en zijtuin zijn ingericht met een groot gazon, terrassen, fraaie beplantingen en een waterpartij. De fraai aangelegde parkachtige siertuin aan de achterzijde biedt u prachtige weidse zichten over aangrenzende weilanden, een heerlijke plek om na een drukke dag te onthaasten.

De ruime en lange oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Burum is een dorp met ca. 600 inwoners. Voor de dagelijkse voorzieningen zijn Grijpskerk, Kollum en Buitenpost op ca. 10 autominuten gelegen. Door de centrale ligging zijn de steden Groningen en Leeuwarden op ca. 30 minuten gelegen. De omgeving rondom Burum biedt u vele fiets- en wandelmogelijkheden.

Bekijkt u rustig de fotoserie en de video voor een goede eerste indruk. U kunt daarna uw indruk compleet maken door een bezichtiging op de locatie, onze makelaars leiden u graag rond aan de Herestraat 2 te Burum.

Klik hier voor meer informatie over deze woning