Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.3 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Kerkweide 8, KornhornEUR 314.500,-
Straat Kerkweide 8
Postcode 9864 PJ Kornhorn
 
Oppervlakte m2
Perceel 573 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Stel je voor, je komt thuis na een lange dag en parkeert je auto op je eigen royale oprit. Je stapt je huis binnen en voelt meteen de rust en ruimte om je heen. Dat is wat je ervaart in deze levensloopbestendige, vrijstaande woning aan de Kerkweide 8 in Kornhorn. Met een slaap- en badkamer op de begane grond is dit huis ideaal voor elke levensfase.

De woning straalt een behaaglijke sfeer uit. In de lichte doorzonwoonkamer kun je heerlijk ontspannen en de keuken biedt genoeg ruimte voor een gezellige eethoek. Heb je meer spullen dan gemiddeld? Geen probleem. De grote garage biedt genoeg ruimte voor je auto en heeft zelfs een handige werkbank voor al je klusjes. Als je meer ruimte nodig hebt, kun je ook nog gebruik maken van de zolderberging boven de garage.

Zorg dat je ook de tuin niet mist, want die is een plaatje op zich. Voorzien van sierbestrating, een goed onderhouden gazon en onderhoudsarme beplanting. Heb je groene vingers? Dan kun je je hart ophalen. Zo niet, dan is het vooral genieten zonder zorgen.

Qua onderhoud kun je rekenen op een woning die altijd netjes is bijgehouden. Toegegeven, de inrichting kan een opfrisbeurt gebruiken, maar dat biedt juist kansen om er je eigen droomhuis van te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze flexibele makelaars staan te popelen om je rond te leiden en je de vele mogelijkheden van dit huis te laten zien. Want of je nu een gezin hebt, graag klust, of gewoon van je rust wilt genieten, dit huis biedt het allemaal. We verwelkomen je graag op Kerkweide 8 in Kornhorn.

Begane grond:
Overdekte entree; hal met vide en meterkast; toiletruimte met toilet en fontein; keukenruimte met mogelijkheid voor eetkamer; lichte doorzonwoonkamer; slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van wastafel, planchet en inloopdouche; hal met doorgang naar de achtertuin en bijkeuken; bijkeuken met aansluitingen voor witgoed, cv-opstelling, toegang tot garage en doorgang naar voor- en achtertuin; garageruimte met werkbank.

1e etage:
Overloop met vide; grote bergkast; 2 slaapkamers (elk ongeveer 14m

Klik hier voor meer informatie over deze woning