Account
Logo
Zoeken
Zoeken
7.6 °C
BACKOFFICE MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Backoffice medewerker

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Zorg jij ervoor dat klantgegevens juist worden verwerkt in het systeem? Kun je goed schakelen en ben je graag bezig met administratieve werkzaamheden? Vind je het leuk om daarnaast af en toe contact met klanten te hebben? Dan zou deze functie als backoffice medewerker wel eens heel goed bij jou kunnen passen. Ook als je op zoek bent naar een leuke baan naast je studie. Meer weten? Lees snel verder!

Wat ga jij doen?
Als backoffice medewerker ondersteun je jouw collega's van de afdeling verkoop binnendienst. Je gaat onder meer aan de slag met het verwerken van klantgegevens, het verwerken van opdrachten en het opstellen van contracten. Natuurlijk zorg je ervoor dat deze vervolgens correct worden verstuurd. Je zorgt voor het doorvoeren van wijzigingen. Het uitvoeren van deze werkzaamheden doe je in overleg met je collega's van verkoop binnendienst. Ook heb je in deze functie contact met nieuwe en huidige klanten bij vragen over de webshop of over jullie online omgeving. Omdat het bedrijf veel Friese klanten heeft, is het belangrijk dat je de Friese taal spreekt of verstaat. Daarnaast is deze functie erg geschikt naast een studie.  

Wat krijg je?

  • Volop ruimte voor jouw initiatieven en ideeën;
  • Gezellige collega's en informele sfeer op de vestiging;
  • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een opleiding op mbo-niveau 4 of hbo afgerond;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je gaat nauwkeurig te werk en kunt goed schakelen.

Waar kom je te werken?
NNRD is een afvalinzamelaar die denkt in kansen, continu op zoek is naar duurzame oplossingen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling en duurzaamheid. Zo halen ze energie uit afval en geven ze grondstoffen een nieuwe toekomst door deze te hergebruiken. Het bedrijf bedient vanuit de vestigingen in Drachten en Groningen een groot aantal klanten in Noord-Nederland. Als backoffice medewerker bij NNRD ben je onderdeel van een toonaangevend bedrijf met een ontspannen werksfeer, waar iedereen erbij hoort.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij deze functie als backoffice medewerker helemaal zitten? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

23-03-23 - Drachten

Management assistent

23-03-23 - Leeuwarden

Schoonheidsspecialist

21-03-23 - Drachten

Telefonist

21-03-23 - Leeuwarden

Productiemedewerker

20-03-23 - Kollum

Gevelreiniger

20-03-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-03-23 - Drachten

Backoffice medewerker

16-03-23 - Lauwersoog

Kwaliteitsmedewerker

15-03-23 - Drachten

Klantenservice medewerker

10-03-23 - Buitenpost

Inpakker

08-03-23 - Kollum

Horecamedewerker/ bezorger

07-03-23 - Lauwersoog

Bedieningsmedewerker

07-03-23 - Drachten

Auto webshop medewerker

06-03-23 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

03-03-23 - Sneek

Productie medewerker

03-03-23 - Drachten

Bijrijder

01-03-23 - Drachten

Leerling Monteur

28-02-23 - Kollum

Bouwhulp

24-02-23 - Gorredijk

Werkplaatsmedewerker

22-02-23 - Lauwersoog

Administratief medewerker

16-02-23 - Drachten

Machine operator

16-02-23 - Drachten

Intern Transport Medewerker

16-02-23 - Kootstertille

Hechtlasser

16-02-23 - Lauwersoog

Catering medewerker

15-02-23 - Noardburgum

Monteurs E/W en Servicemonteurs

14-02-23 - Surhuisterveen

Bedieningsmedewerker

14-02-23 - Lauwersoog

Productiemedewerker

14-02-23 - Kollum

Gevelreiniger

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.