Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.2 °C
INPAKKER

Organisatie:

Functie:

Inpakker

Plaats:

Buitenpost

Omschrijving:

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij een groot productiebedrijf? Werk je graag samen met anderen en hou je wel van aanpakken? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Als inpak medewerker bij Enitor Primo ga je samen met je collega's bezig met het controleren, inpakken en verzendklaar maken van kunststof profielen in allerlei soorten en maten. Je werkt hierbij in een 5 ploegendienst. Iets voor jou? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als inpak medewerker sta je samen met jouw collega's aan een productielijn waar alle kunststof profielen worden ingepakt. Het formaat van deze profielen kan sterk wisselen, van klein tot behoorlijk groot. Je controleert de producten, pakt deze netjes in en zorgt ervoor dat de dozen daarna van het juiste etiket worden voorzien. Vervolgens stapel je de dozen zorgvuldig op elkaar, zodat deze makkelijk meegenomen kunnen worden. Daarnaast zorg je er natuurlijk voor dat je jouw werkplek op orde houdt.

Je werkt bij deze opdrachtgever in een 5 ploegenrooster. Dit houdt in dat je 2 ochtend-, 2 middag- en 2 nachtdiensten achter elkaar werkt. Daarna ben je 4 dagen vrij. Bij een fulltime dienstverband werk je gemiddeld 33,5 uur per week. 

Wat krijg je?

 • Een leuke fulltimebaan (flexibele uren eventueel mogelijk);
 • Een bruto uurloon van €14.26;
 • Een ploegentoeslag van 30.5%;
 • Een reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer;
 • Een uitdagende, afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een vooruitstrevend bedrijf;
 • Een team waar naast hard werken ook gezelligheid hoog in het vaandel staat;
 • Wekelijkse betaling van je loon op woensdagen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent op zoek naar werk voor langere tijd;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je kunt goed samenwerken en houdt van aanpakken;
 • Je bent flexibel beschikbaar;
 • Ervaring met de heftruck is mooi meegenomen, maar geen must. 

Waar kom je te werken?

Enitor Primo is gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof profielen in alle soorten en maten en wordt gezien als een internationale autoriteit in dit veld. De profielen die zij maken worden ingezet voor zeer uiteenlopende toepassingen. Zo worden er profielen voor de bouw- en industriesector geproduceerd, maar bijvoorbeeld ook voor de meubelbranche, voor het bouwen van kassen en voor waterbehandeling. Het ontwikkelingsproces is hierbij uniek, waardoor elk gewenst profiel kan worden gemaakt. Je krijgt bij het bedrijf dan ook veel verschillende producten door handen. Bij deze opdrachtgever wordt gewerkt met een 5 ploegensysteem, waardoor de productie dag en nacht door kan gaan.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio. Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Wil je graag aan het werk als inpakker? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

21-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

20-09-23 - Kollum

Brood -en banketbakker

20-09-23 - Drachten

Koerier

19-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

19-09-23 - Drachten

Bijrijder

18-09-23 - Drachten

Binnendienstmedewerker

18-09-23 - Drachten

Productiemedewerker

15-09-23 - Lauwersoog

Allround medewerker bediening

12-09-23 - Drachten

Assistent Planner

05-09-23 - Buitenpost

Zweminstructeur

30-08-23 - Drachten

Intercedent

30-08-23 - Drachten

Hechtlasser/samensteller

29-08-23 - Leeuwarden

Servicedesk medewerker

28-08-23 - Leeuwarden

Leerling operator

22-08-23 - Leeuwarden

Senior Bouwkundige

22-08-23 - Eastermar

Productiemedewerker Beton

21-08-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

21-08-23 - Drachten

Machine operator

19-08-23 - Friesland

Schoonmakers

19-08-23 - Damwald

Schoorsteenveger

16-08-23 - Zuidhorn

Montage medewerker houtbouw

15-08-23 - Lauwersoog

Catering medewerker

03-08-23 - Buitenpost

Inpakker

30-07-23 - Noardburgum

Timmerman 1

28-07-23 - Drachten

Administratief medewerker

27-07-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

27-07-23 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

27-07-23 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.