Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.4 °C
PRODUCTIEMEDEWERKER BETON

Organisatie:

Functie:

Productiemedewerker Beton

Plaats:

Eastermar

Omschrijving:

Ben je op zoek naar een baan waarbij je spierballen kunt kweken? Dan is een baan als productiemedewerker bij VBI echt iets voor jou! Samen met je team maak je kanaalplaatvloeren op maat in twee ploegendiensten. Dit zijn betonnen vloerelementen die gebruikt worden bij de bouw van woningen en gebouwen. Benieuwd wat het werk precies inhoudt? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker werk je mee aan het productieproces van kanaalplaatvloeren. Deze prefab voorgespannen betonvloeren worden in de fabriek volledig op maat gemaakt. Dit proces bestaat uit verschillende werkzaamheden die je samen met je team aanpakt. Jullie zorgen ervoor dat de voorgespannen draden de juiste spanning hebben en dat de afstand tussen de draden klopt. Ook moeten de machines bijvoorbeeld goed afgesteld zijn en de vloeren op de juiste lengte afgezaagd worden. Het gaat dus niet om standaard productiewerk, maar om fysiek zwaardere werkzaamheden.

Er wordt gewerkt in een twee ploegendienst. Zo werk je bijvoorbeeld de ene week in de ochtenddienst van 05.20 tot 14.10 uur en de andere week in de avonddienst van 13.50 tot 22.20. Door de overlappende tijden kan de volgende ploeg jullie werk zo overnemen en kan de productie doordraaien. Voor je diensten geldt ook een ploegentoeslag. Voor een ochtenddienst wordt er bijvoorbeeld 108% uitbetaald en voor een avonddienst 118% over de gewerkte uren.     

Wat krijg je?

  • Een aanstelling van 32 tot 40 uur per week voor langere tijd;
  • Je start met een bruto uurloon van €13.04 (na 13 gewerkte weken ga je weer omhoog);
  • Ploegentoeslagen tussen de 8% en 18%;
  • Je salaris wordt wekelijks op woensdag aan je uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent voor langere tijd beschikbaar;
  • Je woont in de omgeving van Eastermar of je beschikt over eigen vervoer;
  • Je bent flexibel inzetbaar (in een twee ploegendienst).

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij VBI in Eastermar. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van kanaalplaatvloeren die bijvoorbeeld gebruikt worden in woningen. De prefab voorgespannen betonvloeren worden in de fabriek volledig op maat gemaakt en vervolgens vervoerd naar de klant. Maatwerk en duurzaamheid zijn hier erg belangrijk, maar ook de veiligheid van jouw en je collega's zijn van belang! Daarom krijg je, voordat je start met werken, een rondleiding door de fabriek en worden de veiligheidsregels goed met je doorgenomen.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben jij voor langere tijd beschikbaar en wil je graag fysiek aan de slag? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

21-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

20-09-23 - Kollum

Brood -en banketbakker

20-09-23 - Drachten

Koerier

19-09-23 - Drachten

Administratief medewerker

19-09-23 - Drachten

Bijrijder

18-09-23 - Drachten

Binnendienstmedewerker

18-09-23 - Drachten

Productiemedewerker

15-09-23 - Lauwersoog

Allround medewerker bediening

12-09-23 - Drachten

Assistent Planner

05-09-23 - Buitenpost

Zweminstructeur

30-08-23 - Drachten

Intercedent

30-08-23 - Drachten

Hechtlasser/samensteller

29-08-23 - Leeuwarden

Servicedesk medewerker

28-08-23 - Leeuwarden

Leerling operator

22-08-23 - Leeuwarden

Senior Bouwkundige

22-08-23 - Eastermar

Productiemedewerker Beton

21-08-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

21-08-23 - Drachten

Machine operator

19-08-23 - Friesland

Schoonmakers

19-08-23 - Damwald

Schoorsteenveger

16-08-23 - Zuidhorn

Montage medewerker houtbouw

15-08-23 - Lauwersoog

Catering medewerker

03-08-23 - Buitenpost

Inpakker

30-07-23 - Noardburgum

Timmerman 1

28-07-23 - Drachten

Administratief medewerker

27-07-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

27-07-23 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

27-07-23 - Lauwersoog

Productiemedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.