Account
Logo
Zoeken
6.3 °C

Veel animo voor Burgernet

Publicatie: 3 oktober 2008, 15.18 uur

Reacties

johnny2000 uit Drachten

Persoonlijk vind dit een beetje het burgertje voor het karretje spannen. Hierdoor kan je bijv. gevaarlijke situaties krijgen wanneer mensen de held gaan uithangen. Gewoon meer politie op straat (dus de mensen uit het kantoor halen)!

3-10-2008
ronskiebeat uit Leeuwarden

Johnny2000: De burger blijft zelf verantwoordelijk voor de te nemen stappen. Hij/zij wordt duidelijk verteld wat hij/zij wel of niet kan en moet doen. Ik vraag me wel af in hoeverre burgernet met name in de gemeente Dantumadeel zal voldoen. Als daar 's nachts een burgernetmelding gedaan wordt en er komen vele reacties dan moet de meldkamer met die ene auto die daar 's nachts rijdt, voor de gemeentes dant.dl/dong.dl/kollumerl. alle meldingen beantwoorden. Dat gaat nooit lukken denk ik.

3-10-2008
uit Drachten

Goed idee, maar gedoemd tot mislukken, vrees ik.

4-10-2008
hfw uit Drachten

Waar gaat dit heen. Voorheen werden de stadswachten hiervoor "gebruikt". Nu er een flink financiel te kort bij de politie is, moet de gewone man/vrouw het werk doen. Nog even en dan kunnen veel politiemensen worden afgestoten omdat de burger politietaken gaat (moet) doen. Meer blauw op straat door mensen in blauwe spijkerbroek die politiewerk doen?

4-10-2008
advertentie

siepkje uit Burgum

Op zich een goed idéé, daar de politie hier niet zo massaal aanwezig is als in bijv. de grote steden, werkte de kliklijn dan niet goed genoeg?

4-10-2008
zeemeeuw uit Drogeham

een wijze les,

schoenmaker blijf bij je leest.

laat de agentjes zelf maar voor agentje spelen, niet de burgers voor hun karretje gaan spannen.
als ze die dure politieburo;s niet gebouwd hadden, was er nu geld voor personeel.

5-10-2008

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan