Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.9 °C

Kajakkers korte tijd vermist boven Ameland

Publicatie: zondag 17 september

 

REACTIES
Escobarr uit Dokkum

Mooi dat het goed is afgelopen.
Voortaan bij de groep blijven is beter.

krektwat uit Burgum

Lekker handig met dit weer. Het waaide zonet behoorlijk op het strand. Ik ging niet met deze wind in een kayak de zee op.

excellence uit Drachten

Het viel best mee met de wind daar

krektwat uit Burgum

Zondagochtend niet. Ben nog over het strand gelopen bij Buren en er stond een behoorlijke golfslag. Niet geschikt om met een kajak de zee op te gaan.

advertentie

excellence uit Drachten

Wij waren ook op het strand, ter hoogte van camping Roosdunen Ballum. Niks aan de hand rond die tijd. Lekker met de voeten door het water. Er werd zelfs nog parachute gesprongen. Het viel reuze mee met de wind en de branding. Het verhaal niet groter maken dan het is

Koen uit 't Heem

@redactie

'Kajak' en 'kajakker' is in het Nederlands met een 'j', niet met een 'y'.

WâldNet uit Burgum

Je hebt gelijk. We hebben het aangepast. Zou je wel even je juiste plaatsnaam willen selecteren? Anders wordt je straks beoordeeld als anoniem nieuw account.

Donkerwite pyt uit Heineburen

It yakkert my neat mei dyselde lettersikers hja binne sels sa alderferskuorrende goed dat hja elts dy't in flater makket ferbetterje meie! Flinke jonge Koen út'T Heem! En jou dysels in klapke op it skouder!

Macgregor uit Abbeweer

Onverantwoorde nutteloze risico's nemen, zodra het fout gaat mogen anderen je uit de problemen helpen. Maar thuis wel sterke verhalen vertellen. Ik heb er weinig waardering voor.

crediteur uit Leeuwarden

En het kost jou persoonlijk geen cent, dus waar maak je je druk om?

Richard uit Leeuwarden

Elke week word de KNRM door diverse watersporters om hulp gevraagd. Door kajakkers relatief weinig. Het overgrote deel van de zeekajakkers traint regelmatig en heeft alle veiligheidsmiddelen bij zich. Die zijn dus wel verantwoord bezig. Er blijven echter uitzonderingen. Dat hou je.

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan