Account
Logo
Zoeken
10.1 °C
Pake en beppe dei op obs De Mienskip
Foto: Harry van der Linde

Pake en beppe dei op obs De Mienskip

za 25 april 2009, 13.12 uur

BUITENPOST - De jaarlijkse pake- en beppedei op OBS De Mienskip in Buitenpost is altijd een feest. Donderdagmiddag zaten zowel de kinderen als de pake's en beppe's vol spanning te wachten op het moment dat ze elkaar zouden ontmoeten in de schoolbanken. De pake's en beppe's kwamen van heinde en verre. Er was zelfs een paar dat speciaal uit Noord Brabant was gekomen om hun kleinkind met een bezoek te vereren.

De kinderen namen alle tijd om aan pake en beppe te tonen hoe er tegenwoordig in de school wordt gewerkt. De lessen werden aandachtig gevolgd. Digitale schoolborden zijn toch wel heel anders dan de krijtborden uit grootmoeders tijd. Ook het werken op de computers kreeg alle aandacht. Uiteraard werd er onder het genot van een kopje koffie of thee ook gezellig bijgepraat. Aan het einde van de middag was er voor de ouders, grootouders en de kinderen een prachtige voorstelling, verzorgd door de leerkrachten en de kinderen van groep 4-5.

Het was niet alleen genieten voor de grootouders en hun kleinkinderen, ook de leerkrachten hadden een prachtige middag. De pake’s en beppe’s gingen voldaan naar huis. En dat ze de school van nu echt “cool” vinden, hoef je de kinderen van “De Mienskip” niet meer uit te leggen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Inbraak bij Kapsalon Promise in Drachten

Inbraak bij Kapsalon Promise in Drachten



regionaal nieuws

Verdwaalde schildpad gered van Drachtster straat

Verdwaalde schildpad gered van Drachtster straat

Poll: Worden eilanders anders behandeld door de lokale politie?

Ja  
54.6%
Nee  
19.9%
Geen idee  
25.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!





ondernemend nieuws

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp