Account
Logo
Zoeken
Foto: Geert Huisman

Poetsende burgemeesters op de Kaleweg

do 25 juli 2024, 18.19 regionaal

SURHUISTERVEEN - Zoals elk jaar gaat burgemeester Oebele Brouwer van Achtkarspelen deze zomer aan het werk. Aan de oproep voor vakantiebaantjes voor de burgemeester is weer goed gehoor gegeven.

Samen met burgemeester Ard van der Tuuk, die graag eenmalig meewerkt, was donderdag de aftrap van een reeks vakantiebaantjes. De Maatschappelijk Onderneming Achtkarspelen (MOA) had de burgemeester uitgenodigd.

Op de grens van de gemeente Achtkarspelen en Westerkwartier gingen de twee burgemeesters aan de slag. Met een emmer vol sop werden borden langs de weg schoongeboend.

De MOA is een organisatie die zich inzet voor een inclusieve samenleving. In 2023 zijn zij gestart met een schoonmaakbedrijf. Veel medewerkers vinden het namelijk leuk om iets in de schoonmaak te doen.

"De uitnodiging van MOA om samen met onze goede buur Burgemeester Ard van der Tuuk iets te betekenen voor een zichtbare schone grens is een mooie symboliek. De band tussen onze gemeenten is uitstekend en een grens mag nooit een barrière zijn," aldus burgemeester Oebele Brouwer.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws